יש לי חלום....

sporTV

New member
יש לי חלום....

כל כך הרבה פעמים (אני מתכוון הרבה פעמים!!!) אני חולם שאני טס לחו"ל. אבל לא זו סיבת ההתרגשות. תמיד תמיד תמיד בחלום אני מאושר מהטיסה, ומסתובב עם תחושה של "שכחתי משהו". ואז.....כשנראה כבר שהטיסה אוטוטו אני נזכר ששכחתי את כל (הכל) הציוד שקשור בטיפול היום יומי. כדורים, ציוד פיסיו, אינסולין, פשוט הכל!!!! ואז, תמיד אני נלחץ בחלום ואמא שלי מושיעה אותי. תמיד מביאה לי הכל בזמן והכל מסתדר. מה זה לכל הרוחות?!?!?!?!?! למה זה חוזר על עצמו כל פעם? אני אף פעם לא שוכח הכל במציאות, אני כמעט ולא שוכח כלום! ואמא שלי באמת תמיד עושה הכל בשבילי. אולי החלום הוא מקום המפלט היחידי בו אני מרשה לעצמי לשכוח הכל בשאיפה לחיות בחלום? שיהיה לכם שבוע משובח.

b e c k y

New member
ואצלי...

ביום רביעי יש לי מבחן ענק ומפחיד. כבר שבועיים אני חולמת שאני מגיעה לאוניברסיטה לכיתה ורואה את כולם בפנים ולא מוצאת את הכניסה. מסתובבת סביב החלונות והדלתות ולא יכולה להיכנס. נראה לי שזה אותה גברת בשינוי אדרת. שיקוף של האחריות הכי גדולה שלנו משולב עם החרדה מפני איבוד שליטה. (המזל שלי הוא שהחלום הזה יעבור לי אחרי יום רביעי.) ובנימה פרקטית. תנסה לשבת בעיניים עצומות ולדמיין את החלום בפרטי פרטים וכשתגיע לחלק הבעייתי תמציא לו פיתרון יעיל, למשל שאתה מסתובב הצידה ופתאום רואה שהתיק עם כל הציוד נמצא ממש לידך. תנסה ממש לתאר לעצמך את הפיתרון בתמונות כמו בחלום. וכשתחלום את החלום בלילה זה עשוי לעזור לך לצאת מה"לופ" שאתה תקוע בו. תספר אם זה הצליח.

vikvik

New member
קראתי לפני כמה ימים והתרגשתי

אבל עוד לא היה לי ממש זמן לענות. איזה חלום זה , זה אשכרה מציאות.... זה כמו שאני הרבה פעמים חולמת שאני עולה על הבמה ולא מצליחה לדבר או שוכחת את כל הטקסט. בעיני יש כמה מרכיבים לחלום , שזה מצד אחד הפחד לשכוח , מצד שני הרצון לשכוח. בכלל עצם הנסיעה לחו"ל אולי זה סוג של שאיפה לחופש ובין היתר חופש מכל מזוודת הסיאף ואפילו מאמא. מצד שני יש גם את הפחד לשכוח , אבל אולי זה לא לשכוח ממש , אלא פחד שכל הבית קלפים הזה שנקרא "טיפול בסיאף" יתפרק , שלא יהיה כוח לשגרה שאמנם במציאות התרגלנו אליה ואנחנו לא שמים לב לכמה אנרגיות היא לוקחת , אבל היא לוקחת. לפעמים גם אני רוצה כל כך חופש מהכל , אבל מספיק לי לפספס טיפול ואני מרגישה פחות טוב. ומה גם , אם אני כבר מחליטה לפספס זה עושה לי רגשות אשם וזה לוקח יותר אנרגיה מהטיפול עצמו. נראה לי שהרצון שלך בחופש הוא לא רק מהטיפולים עצמם , אלא גם מהמשמעת של בין לבין , מהאנרגיות שזה לוקח לעבור מתחנה לתחנה. ואז רוצים לברוח מהשגרה הזאת לחו"ל. מה שבטוח , שאתה יכול לפי החלום שלך לסמוך על ההורים שלך שהם תמיד יהיו שם , גם כאשר אתה תחליט קצת לנוח מלנהל את החיים

sporTV

New member
../images/Emo13.gif

התשובות שלך תמיד כייפיות לקריאה
בקי, פתרון לחלום יש.....אמא תמיד מביאה הכל
ולא ממש בא לי להחליף אותה במונית שמגיעה מאחורה.

vikvik

New member
חח אני מתכננת לנסוע לחו"ל

לא להרבה זמן , שבוע 10 ימים. וזה לא שלא הייתי בחו"ל לתקופות ארוכות וזה לא שאני מפחדת לשכוח את התרופות או משהו אחר ( אם כי אני תמיד עושה רשימה , בדיוק לדברים הקטנים האלה (מזרק , סליין וכו') . אבל לא נסעתי בשנים האחרונות ואני כן סומכת על עצמי שאטפל בעצמי , אבל בשנים האלה שלא נסעתי המצב הבריאותי השתנה לי ושוב , זה לא שאני לא במצב לא לנסוע , אבל מלחיץ אותי להתרחק מהשגרה שלי. אולי מלחיץ אותי גם כי להתרחק ממלא מטפלים , מהפיזיוטרפיסטים ומאיזשהו מערך מחשבתי שיוצרים של תפקוד. עד לפני כמה זמן לא זזתי מהחמצן ועכשיו כאשר המצב הרבה יותר טוב ואני ממש לא צריכה אותו , קשה להתרגל לשינויים , אפילו טובים לך תדע כמה זמן הם יחזיקו
מצחיק שפעם הייתי ממש קלה עם זה והיום נהייתי ילדה בוגרת ורצינית מדי
מה גם שאני נוסעת לחברה ולא לבד ולבד תמיד היה לי את הפתרון שאף אחד לא רואה אותי עושה פיזיו ומשתעלת שיעולי חנק חח , וכאן זה אמנם חברה קרובה , אבל חדשה יחסית וגם זה קצת מלחיץ , אותי יותר מאשר אותה
היא דווקא פלדה בעניין. אבל זה ממש ממש כיף שיש לי היום חברים כאלה שאני כבר לא מפחדת להיות חולה לידם. וכמו ששאלתי את בלאו : אני יכולה לדעתך להתרחק ממך לשבוע? היא אמרה - עדיף תקחי שבועיים חחח. אז בתור אחת שלא היתה בחופש 3 שנים וכמו שאני אומרת חוץ ממחלקה פנימית בלינסון ולא הפסידה ימי עבודה חוץ מפה יום ושם יום כי לא הרגשתי טוב , אני נוסעת לי קצת לניו יורק לקרוע את השדרה החמישית!

sporTV

New member
../images/Emo24.gif נשמע מצויין!!!!!

מגיע לך להינות! אני מקווה שאת הולכת עם זה עד הסוף וטסה במחלקה ראשונה
שמתי לב שבמטוס יש כל כך הרבה רעש שלא ממש שומעים שאני משתעל
אם תוכלי לחזור עם איזה שוקלוד טעים זה ימתיק לנו את היום
מתי את בורחת?

vikvik

New member
במקרה שלי יש לי מזל עם הכסף

כי יש לי איפה להיות חינם , כסף לבזבוזים יש לי קצת דולרים שעוד אספתי מימי הולדת שסבתא שלי הביאה לי בשנים האחרונות 100 דולר פה 100 דולר שם וכמו ילדה טובה אני שומרת עליהם מתחת למזרון , אז זה גם לא הוצאה , וכרטיס יחד עם הדולר של היום 3.5 יוצא ממש לא הרבה כסף שאפשר לשלם ב24 תשלומים . ככה שגם עם זה יש לי קצת מזל וכל אלה יחד עם המצב הבריאותי רק אומרים שזה העיתוי הנכון לחופש.

למעלה