יש לי חלום

surprising

New member
יש לי חלום

יש לי חלום ואני לא חולם, יש לי הכל ואין לי כלום, אני רוצה להיות מישהו אחר אולי רק ליום אחד ואולי לתמיד, אני רוצה לנסות משהו אחר אבל אני פוחד שלא אוכל לחזור ולהיות מי שאני היום, הכל נמצא במרחק נגיעה, כל הנאות העולם מונחים לידי כמו פרחים רק להושיט יד ולקטוף אבל אני קצת פוחד לקחת מפרי העץ האסור מפרי גן העדן, יש לי הכל ואין לי כלום - אולי יהיה לי הכל יום אחד אולי היום הזה יהיה היום או מחר.

Chav

New member
גאון ספרותי..

אני מביט אבל לא רואה אני מקשיב אבל לא שומע אני הולך אבל לא מתקדם אני משתין אבל לא מחרבן אני אני אבל אם אין לי סבתא שלך. מה זה השטויות האלה?

Phenomenal

New member
../images/Emo9.gif

חשבת לכתוב ספר? שיר משלי: טדי, טדי, דובון שבדי! A thousand teddies in the dark will open our hearts טדי, טדי, דובון שבדי!

LUCID DREAM

New member
לידיעתך הרבה

לידיעתך הרבה זו שירה
ואתה גם לא ממש רע בזה... אולי תפתח את זה
- זה לא יזיק... אבל אני בהחלט לא חושבת שאלו שטויות ושלך יש את הזכות להחליט אם אלו שטויות או לא
... חוץ מזה, קצת שירה לא הזיקה לאף אחד, אף פעם
(והיא בהחלט לא תזיק למקום הזה...) שלך ב -
LUCID DREAM

surprising

New member
תודה תודה

תודה תודה ואני אפילו לא יודע למי להודות - ובכן שירה או לא שירה אצלי זה גם מציאות... תודה.

surprising

New member
צחוק בצד...

אני מביט ורואה מקשיב ושומע הולך ומתקדם וכן כן גם משתין ומחרבן ללא בושה...אבל אני לא גאון ספרותי...ואם קצת תשים לב ויהיו לך עיניים לראות אז תראה שיש הרבה הרבה תוכן מאחורי המילים שאני כתבתי - לאחד זו שירה ולאחד זו מציאות חיים... "יש לי הכל ואין לי כלום..."

Chav

New member
המון תוכן

אולי יש תוכן.. אבל אין בזה חצי מקוריות. אלפי אנשים כתבו דברים כאלה לפניך.. ובכלל מה זה קשור לפורום החצלולים? למה להביא את השפה הפלצנית הזאת לפורום? יש מצב ומקום לכל דבר.. אבל סתם להביא את זה לפורום.. זה פלצני, זה מתנשא. בעיניי.. רק בעיניי, וקרוב לוודאי לא בעיניי אף-אחד אחר, אני לא מייצג אף-אחד ולא בטיח או משהו.. אני אידיוט, אני אפס, אני כלום. זהו, עכשיו אני חסכתי לך הרבה עבודה ותוכל לרדת לפואנטה של מה שתרצה לומר. אף-אחד לא כותב ככה סתם. אתה מביא את זה לפורום שבו לא מתעסקים בזה, משחק אותה עם שפה גבוה, עם טכניקות של הפכים ושטויות. אם הייתי רוצה לומר את זה במילה שלכם אז הייתי אומר "אני כותב אבל לא אומר כלום" שזה בערך מה שאפשר להוציא ממה שכתבת. בסדר, בפעם הראשונה שרואים את הסגנון של ההפכים אז זה נחמד, מעורר מחשבה, אבל בחייך, זה משהו שחוק ובנאלי ואידיוטי.. זה לא אומר כלום... פלצנות.. צ´אב - the idiot at the gates of dawn

LucidGuess

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

מסכים עם כל מילה שאמרת!!
LucidGuess

מוקוש

New member
אם חוזרים על אותה מילה מיליון פעם

זה נחשב כמילה אחת? כמו בסופר בקופה המהירה של ה"עד שישה מוצרים" אבל אפשר לקחת 6 דנונה (למשל) ו-5 לחמניות ו-3 חלב ו-4 קופסאות שימורים? (חחח... עזבו הרגע חזרתי מהסופר ואני מושפעת... יש ביי בונוס???). בכל מקרה- צודק!!! זה לא מתאים פה בפורום... מזה ההערכה העצמית הנמוכה הזאת שנחתה עליך Chav? *אוהבים אותך Chav* <דחף משונה להגיד את זה... תתעלמו...>

Chav

New member
:)

סתם נמאס לי מעצמי לפעמים אבל אני לא מצליח לבעוט בעצמי כמו שצריך אז אני מתעלל בעצמי נפשית :) וחוץ מזה כשהוא יגיב, אם הוא יגיב, זה יחסוך לו את העבודה של לקלל אותי.

מוקוש

New member
אל תתעלל בעצמך נפשית!!!

רק לי מותר לעשות את זה!
ותתחבר כבר לאייציק!!! אתם שניכם עולים לי על העצבים

Gevakumon

New member
ברצינות

דן זה באמת היה לא יפה. אתה יודע שכל אחד יכול ללכת ולזלזל במה שאתה עושה ואני בטוח שזה יפגע בך. אל תהיה חרא.

LUCID DREAM

New member
../images/Emo43.gif

מסכימה עם כל מילה שלך ודרך אגב -
תי את הפתגם - ממש חמוד

LUCID DREAM

New member
תגובה ~ לשיר ../images/Emo13.gif

השיר היה מדהים
- תגיד/י, את/ה משורר/ת (תודיע/י לי אם זה 0+
נקבה, או, 0->
זכר... - כדי שאני אוכל לדעת לתגובות הבאות...) בכל אופן, אני חושבת שכדאי שתלכ/י עם זה - תתאמנ/י ותצבור/י נסיון (מי יודע - אולי תפתח/י קריירה מזה
)
שלך ב -
LUCID DREAM

למעלה