יש לי חלום!

יש לי חלום! ../images/Emo102.gif

יש לי חלום!ובחלומי,ארץ ישראל נקייה מערבים,והערים והכפרים שלהם הפכו לשדות מוריקים,ומאות אלפי יהודים עולים לארץ מכל העולם ובונים קהילה עובדת ויעילה שלא נבנית על עובדים זרים.העם היהודי הוא החכם והמוכשר מכל העמים והוא חייב להצליח,וזה בשבילי בית-המקדש השלישי!!!!

כלב ציד

New member
בסופו של דבר לא יהיו פה ערבים

לא בגלל שאנחנו גזענים לא בגלל שאנחנו קיצונים אלא בגלל שהערבים לא מוכנים לחלק את חלקת האלוהים הזאת איתנו. זאת אומרת שיום יבוא והשאלה הם או אנחנו תהייה רלוונטית מעשית זאת אומרת עם ישראל יצטרך לקבל החלטה או הם בחוץ או אנחנו בחזרה בגלות. איזה החלטה לפי דעתך יקבל עם ישראל? תרגילי מחשבה נכונים לוגיים יום יומיים יכולים לעזור לך לצאת מאימת הסיוטים. אני מוכן לתרגל אותך יום יום בתרגילים מהסוג הנ´ל על מנת להקל עליך מהסיוטים שלך.

רלוונטי

New member
נהרוג את כולם בלי טיפת קיצונית

כמו שאמרתי...אם הפלשטינאים נסתדר אתכם אני לא כל כך בטוח.

כלב ציד

New member
אני מקווה שאתה מזהה אותי" ידידך"

משכבר הפורום. אין לך עסקים עם בננות אבל ברגע שאתה עונה לי יש לך עסק איתי. אז תשתדל כפי שאני משתדל לענות לגופו של העניין.

כלב ציד

New member
חפשתי אותך יומיים בואללה אבו דני.

לא יכול להכנס יותר תחת הניק השרוף. שלחתי מייל לאלוני ולא החזיר תשובה. ידוע לך משהו?

אבו-דני

New member
ידוע לי על מה? מה קרה?

-- שוב אלוני מצא עצמו במדינת משטרה כשריף עם מגבעת מוזרה?

רלוונטי

New member
זה עוזר לך לחשוב שערבי אני?

דברים מסתדרים יותר טוב? הסדר העולמי שלך מתערער מהמחשבה שלא כך הדברים? אם זה עוזר לך,למרות שאין לי אלוהים ואמונה זה לפתיים, תעודת הזהות שלי אומרת יהודי.ואין יותר ישראלי מאנוכי. לטוב ולרע.

MARKU

New member
זה לא בשמיים ../images/Emo104.gif

אמן. חלום נפלא. דרך אגב, זה לא בשמיים, רק צריך הנהגה שיהיו לה בייצים להגשים חלום זה. *** ט ר נ ס פ ר *** ממריק למריק.

למעלה