יש לי חלבון בשתן....

p i c k l e

New member
יש לי חלבון בשתן....

יש לי מספר שאלות!!! 1) מה הסיבה להמצאותו בשתן? 2) האם הדבר עלול לפסול אותי ככשיר לקורס טיס? 3) האם יש קשר בין שתייה ואכילת חלב מרובה לבין החלבון והמצאותו בשתן? 4) מה ניתן לעשות בדבר? וכיצד ניתן לפתור את הבעיה? 5) כמה זמן עלול להערך הטיפול במקרה זה? בעיקרון לא מצאתי את הפורום המתאים אז נכנסתי לכאן בתודה ניר.

כי אין כזה פורום

פורום זה הוא פורום מפגש לעוסקים בתחום ואל פורום יעוץ וגם פורום יעוץ לא יכול לתת לך עצה לגבי הטיפול הרפואי כיוון שמה לעשות אף אחד לא יכול לבדוק חולה וירטואלית עדיין פנה לרופא המטפל שלך לבירור נוסף וטיפול

יניב ריז

New member
פרוטינריאה-חלבון בשתן

בד"כ מעיד על כשל כלייתי בדרגה מסוימת. רצוי לערוך בדיוקות דם לבירור רמות קריאטינין ואוראה,אם הקראטינין גבוה מ-1 והאוריאה גבוהה מ-45 אז יש חשד שמדובר באי ספיקת כליות. יכולים להיות שני מצבים שיגרמו לתופעה: 1-אי ספיקת כליות כרונית-שהיא תהליך הדרגתי של הרס רקמת הכליה. 2-אי ספיקת כליות אקוטית-שהיא שיבוש תפקוד הכליה באופן זמני ע"י גורמים כגון:סמים,התיבשות וכד'.. בנוסף רמות חלבון וקראיטינין גבוה נמצאות אתל בודיבילדרים,אז אם אתה מתאמן בחדר כושר בצורה אינטסיבית מאוד-הדבר אכן יכול להגרם מכך. בכל מקרה פנה לרופא נפרולוג שיאבחן את מקור הפרוטינריאה.

יניב ריז

New member
ומומלצת גם בדיקת איסוף שתן

של 24 שעות לבדיקת הקראטינין המצטבר.

למעלה