יש לי חידה למעוזז

yoelmati

New member
גברת עינב היקרה

באמת שאין לי עניין או חשק להתחיל לריב איתך שוב. אבל בכל אופן, אני מציע שתקראי פשוט את השרשור הקודם ותשימי לב לפרט חשוב - מי שהתחילה את הויכוח המיותר זו את. בתור מי שפונה ל"משטרת הפורום" מתי שבא לה כדי להתלונן על דברים שמפריעים לה או על הגולשים שרושמים אותם, היית יכולה להשתמש בשפה הרבה פחות בוטה מזו בה בסוף תקפת את כרוני (וסתם כי בא לי צירפתי דוגמאות): 1. "זהו מספיק! כמה אפשר לחפש על מה להתווכח?" 2. "מי שצריך פה להרגע זה אתה אדון כרוני ומהררר כפוי טובה מגעיל שכמוך ..".קחי כדורים שבי בשקט" תגיד לחברים שלך אתה ממש בן ז..... אתה והוא מתווכחים על שטויות כמו ילדים קטנים..... ואתה יודע מה!!! אני מקבלת תעודת זהות ארגנטינאית ביום שני הקרוב.... ואתה בנתיים תשיר " אנחנו נשארים בארץ"........" 3."ואל תווכח איתי ותמשיך לאשלות את עצמך איזה דפוק בחיים שלי כזה מטומטם תשמור את ידידות שלך עליי לחברים לי כי זה לא יעזור לך שב בלול" אני לא הסניגור ולא המאהב שלו (וזה מיועד לכל מי שחשד), אבל קחי בחשבון שיש פה כמה אנשים שמחזיקים את הפורום הזה חי ובועט (גם אם לפעמים הבעיטה היא לכיוון המפשעה...) ואני לא מתבייש להגיד שרועי הוא אחד מהם. חוץ מזה, האגואיסטיות שלך גובלת לפעמים בחוצפה, בזה שאת מחליטה מה טוב ומה לא לבאי הפורום: למה ויכוח מצחיק על BOLICHES צריך להיפסק, אבל את יכולה להמליץ לנו על תוכניות מתי שבא לך? או לפרסם מבצעי טיסות מפוקפקים? והכי הכי מעצבן - למה את ממשיכה להשוויץ בDNI החדש דנדש שלך בכל פעם מחדש? זו זכותך המלאה לדבר על כל נושא שבעולם, אבל מה הטעם להגיד לאחרים על מה לכתוב ועל מה לא? לפני שתתקפי אותי שהעזתי בכלל להגיב לך, אני מזכיר לך שאני באמת לא מחפש מריבות. אני בטוח שיש לך הרבה לתרום לפורום, אז למה כל פעם את מקימה מהומות ומתלוננת? קשה להתאפק? הנה למרות ההרמה להנחתה בשרשור הקודם, סתמתי את הפה. ויסלח לי מעוז שאני מזכיר אותו, אבל גם בתקופת המריבות שלו עם רועי הוא גם שמר על איפוק ורמה מסויימת בהודעות שלו. אז בטוח שגם את יכולה. בקיצור, היום DOMINGO וצריך עוד לעשות קניות לקראת האסאדו. אז בנימה חיובית כזו, בואו נצעד לשלום בלי גזע ולאום, בואו ננסה. מה את אומרת? נ.ב גם אם יש לך מה לענות לי, בבקשה לא במסרים, אני אודה לך.

גרי רשף

New member
לא!

אם תמשיכו ככה- בסוף מי שישאר בפורום זה אתם ושני המנהלים, אז בבקשה התנהגו בנימוס עם נשות הפורום!

yoelmati

New member
להפך גרי...

אם תמשיך לפזר אזהרות וכרטיטים צהובים לכל עבר מי שיישאר כאן זה אתה, אלון ועינב. מילא אם היית שולח קודם אזהרה לעינב על השפה המלוכלכת שלה... ואז מאשים אותי. מילא אם הייתי בכלל מטריד על בסיס קבוע את אותה "גיברת". מילא אם הייתי משתמש במילים בוטות. מילא אם בכלל הייתי זה שמתחיל לתקוף! יותר משהניהול של הפורום הזה לעיתים מזכיר דיקטטורה הוא מזכיר לי האמת גננות בגן ילדים. במקום לקרוא או להגיב על דברים שקשורים באמת לתרבות ארגנטינה, כל הדיונים פה יורדים כל הזמן לפסים אישיים. אבל גרי, במקום לנסות לתקן את המצב, אתה פשוט משתיק אותנו? אני יודע שמי שמתווכח עם השופט מקבל צהוב, ולי כבר יש צהוב... אבל לפני שתרחיק אותי (אני מקווה מאוד שלא, אבל צריך להיות מציאותי), אני מצפה ממך לתגובה הולמת בפורום ולא במסר אישי. המשך שבוע טוב. יואל

כרוני

New member
יואל תהיה בריא הוצאת לי את המילים

מהפה !!! אגב, לאן נעלמת לאחרונה? התייבש פה!!! אפילו מעוז חזר לכתוב כאן. וגם שכחת לקחת את הפרס שלך
על ההודעה המצחיקה ביותר לחודש פברואר בפורומי תפוז...

osita

New member
אללה עם מילים כמו של הבחור גם אני

מצטרפתתתתתתתתת לפורום חחחחחחחחח סחטיין אהבתי כל מילהההההה יש בונוסים?????או אתם רק בקטע של כרטיסים...

גרי רשף

New member
הגזמת לגמרי

אני כותב "כרטיס צהוב" לא בגלל שאני מתכוון לגרש מישהו, אלא כדי לבקש בצורה מחוייכת להפסיק להפריע ולהפסיק להציק. אינני מגרש אף אחד מהפורום, וגם אינני רוצה שאף אחד יעזוב. אתה ממשיך להפריע למרות שביקשתי להפסיק, וזה פוגע לא רק בה אלא גם בי ובפורום כולו. זה ממש לא בסדר.

marcenav

New member
ממש לא מעניין אותי כל מה שאמרת!!

הפורום הזה נעשה כזה מגעיל בזכותכם כאלה רברבנים שבחיים שלי עוד לא ראיתי אתה וכרוני חבל על הזמן וחוצפה פה חוגגת ...עוד מאשים אותי בוויכוח שכרוני הדליק אותה כמו תמיד אבל מאחר והוא חבר שלך תאשים את בן האדם הלא נכון זה כבר לא פורום תרבות ארגנטינה אלה צמד חמד כרוני ו yoelmati אתה ממש אבל ממש הגזמת שאני זאת עושה את המהומות .... אני לא חושבת כבר להכנס לפה יותר בגללכם במיוחד כמוך שמשחק את חכמולג בפורום הזה להתראות לכולם לאלון וגרי ובמיוחד JOY המקסימה אין עליך

כרוני

New member
ראשית - אינני חושב

שליואל ואנוכי יש בעיות פה עם משהו אחר חוץ ממך!!!!! אם יש משהו כזה, אז אני אשמח אם הוא יקום ויגיד זאת.... אני גם חושב שכל מילה שיואל כתב בשני המיילים האחרונים שלו חקוקה בסלע, משום שזו פשוט האמת. את התחלת את שני ה"ריבים". (ואת מוזמנת כמו ילדה בגן לשאול את הגננת גרי (אל תקח את זה אישית) מה הוא חושב על זה....) את לקחת את השימוש בשפה סופר בוטה והפכת אותה למשהו שבשגרה הן בפורום והן במסרים... ואת זו שמתלוננת על המחוזות שאליו הדרדר הפורום אבל שוכחת שכל הודעה שלישית שלך זו הודעה שמכתיבה לאחרים מה לכתוב או להגיב.... קשה לך לקבל את זה, וכמובן שתעשי קולות של טריקת דלת, אבל זו אמת לאמיתה. ולא, (גרי החלק הזה מופנה אליך ואל אלון) להביע את דעתך זו לא הפרעה לפורום או לשלום הבית בו. אתם אמורים לנהל את הפורום הזה ללא משוא פנים, אך משום מה לאחרונה לקחתם על עצמכם את תפקיד האם הנותנת נשיקה לילד שלה אחרי שנתזו עליו ריקושטים מהמעשים שלו עצמו. פורומים מסוג זה מכיל מגוון רב של אינדיבידואלים שמביעים דעה ומחליפים הגיגים בנושאים בהם יש להם מן המשותף. טבעי שספקטרום כזה של אנשים יוליד חיכוכים, כל עוד זה נשמר בגבולות הטעם הטוב. ופה לצערינו אתם לא מצליחים לטפל בבעייה. כשאנשים עוברים פה את גבול הטעם הטוב, הטיפול שלכם הוא על סמך מי בכה קודם. וכשזה לא עובד הכלי היחידי שנותר בידכם זה לצנזר. ורק בשל כך, מי שישאר פה בסוף זה אתה ואלון !!!! (שוב מציין אין לי שום דבר אישי נגד שניכם. אני רק שוטח את טענותיי בנושא אופן ניהול הפורום)

maozeitan

New member
חשבת להחליף את זהבי עצבני?

הוא עומד למות מסרטן ונראה לי שאתה התוכל למלא את התפקיד שלו בצורה לא רעה בכלל ואם תרצה במקום סגל עצבני נשים את yoelmati בימי החופש שלך !

למעלה