יש לי חידה בשבילכם למי יש יום הולדת ב25 בפברואר(מחר) וכל מי שכותב כאן בפורום(אבל כולם) מכיר אותו?
S shuky63 New member 24/2/06 #1 יש לי חידה בשבילכם למי יש יום הולדת ב25 בפברואר(מחר) וכל מי שכותב כאן בפורום(אבל כולם) מכיר אותו?
S shuky63 New member 24/2/06 #3 מגיע מזל טוב,אבל לא לי.זה מישהו אחר תחשבו טוב. דרך אגב היום הולדת שלי ב22.6.לא לשכוח
א ארי פטסנה New member 24/2/06 #4 אנחנו לא שוכחים זה אתה ששוכח לאחל מזל טוב לחברים שלך.גם החבר שלך לא נזכר או שלא בא לא להיזכר. מעכישו אני מאחל לך מזל טוב עד יוני אני יכול לשכוח.
אנחנו לא שוכחים זה אתה ששוכח לאחל מזל טוב לחברים שלך.גם החבר שלך לא נזכר או שלא בא לא להיזכר. מעכישו אני מאחל לך מזל טוב עד יוני אני יכול לשכוח.
S shuky63 New member 24/2/06 #5 ארי בוא לא נכבס כאן את הכביסה המלוכלכת. תתאמץ לחשוב ולגלות למי יש יום הולדת מחר
א ארי פטסנה New member 25/2/06 #12 כל הכבוד שוקי אני רואה שאתה לא שוכח תאריכים ששייכים למשהו משלך אבל אני ממליץ תנסה להיזכר תאריכים של יום הולדת של הידידים שלך.אל תיקח ללב אני רק ממליץ לך.
כל הכבוד שוקי אני רואה שאתה לא שוכח תאריכים ששייכים למשהו משלך אבל אני ממליץ תנסה להיזכר תאריכים של יום הולדת של הידידים שלך.אל תיקח ללב אני רק ממליץ לך.