יש לי חדשות

יש לי חדשות ../images/Emo124.gif

חזרתי היום לעבוד. מטפטפת קצת עש ששחר תכנס לגן ואז אני אחזור לחמישה ימים בשבוע. מאז הלידה הבוס שלי מתקשר ורוצה שאחזור. אז הוא התקשר ואמר בואי כמה שאת יכולה ומתי שאת יכולה. נראה כמה זמן זה יחזיק.

lulit

New member
זו הרגשה טובה, לדעת שזקוקים לך

גם במקום העבודה, ולא רק בשביל להחליף חיתולים.. משמח לשמוע. מתי את מתכננת להכניס אותה לגן? ר קבשנה הבאה?

קודם כל בהצלחה ../images/Emo140.gif

ויש לך מזל גדול שאת יכולה לחזור בהדרגה. טוב בשבילך וטוב בשביל הילדה.

אחרת לא הייתי עושה זאת

הוא כמעט ירד על הברכיים.. פשוט אחרי שאני עזבתי הוא החליף, בלי צחוק עשרות גרפיקאעות. כל כמה זמן התקשר לשאול, נו מה חדש? אז אמרתי לו. אם הוא ימצא משהו טוב וקבוע אולי הוא לא יצטרך אותי. נתיים טוב לי עם זה. תודה לכן

g u r a

New member
ואיזה סידור מצאת

לשחר,כשאת "מדלגת" לעבודה? בת כמה היא?

g u r a

New member
זה סידור מעולה../images/Emo70.gif

מלווה בשקט נפשי. מה שמאפשר לעבוד ללא מחשבות ודאגות. שאלתי אותך בת כמה שחר מפני שסיפרת שכנראה תשלחי אותה לקייטנה לפני הכניסה למעון בספטמבר.. אז תרשי לי בבקשה לתת לך חומר למחשבה..שחר תצא ל"מסגרת" לאחר כמעט שנתיים בבית,סביר להניח שיהיה לה קצת קשה להסתגל לסדר היום,לצוות,לשעות הערנות.. ואז לפני שהיא תספיק להסתגל..תסתיים הקייטנה, היא שוב תהיה בבית למעט זמן, ובספטמבר - הכל מחדש. אז תחשבי על כך רק עוד רגע אחד.

העניין הוא כזה

מבחינתי שחר מוכנה לגן, כבר מאתמול. אבל אי אפשר להכניס אותה כבר עכשיו כי הילדים גדולים והקבוצה מגובשת. הגננת אמרה שבקיץ היא תתחיל לגבש את הקבוצה החדשה. בכל מקרה אני אתייעץ איתה בנושא. תודה על הדברים החשובים.

g u r a

New member
כתבתי לך את הדברים

רק מפני שעברתי את זה עם הגורה שלי.. חיכיתי איתה בבית עד ספטמבר, על מנת למנוע ממנה את "היויו" שתארתי לך. מה שכן- אם קבוצת הילדים של הקייטנה + הצוות ימשיכו בספטמבר..אז יהיה לשחר יותר קל. בבקשה

למעלה