יש לי חבר

היי69

New member
יש לי חבר

יש לי חבר נשוי שאני מפנטז עליו ועל אשתו. יש למישהו איזה סיפור פנטסטי שעוסק בכגון זה?

bugbuster

New member
היי, בוקר טוב, לא היה עדיף שאת

הסיפור תספר אתה? פשוט תפעיל את הדמיון. פעם אחת, והיו היה.

סתם כי בא לי לפנטז

נסעתי עד אליו, הוא תמיד עם אשתו. בכל אופן ודרך הוא איתה והיא איתו. נסעתי אליהם טיפסתי בזהירות את כל הקומות, טיפסתי אליהם כדי שאוכל מקרוב לראות, איך הוא אותה מלטף, איך היא מתענגת, איך הוא עליה רוכב איך היא מתענוג רועדת, רציתי בהרמוניה הזאת להשתלב, רציתי גם לגרום לו יותר להתלהב. דפקתי בשקט בדלת -הילדים כבר ישנו, בשקט התלטפנו, התפשטנו, אילו שדיים אלי נגלו, הבנתי אותו את משיכתו הגברית נגעתי , ליטפתי את כל החזית, ליקקתי נשכתי ינקתי מפטמות אשתו, נישקתי מצצתי גם את הקטנות שלו, כל נגיעה בגוף הנשי הייתה כמו טביעה ברוך נעים וחמים, וההשלמה עם גוף גברי ונוקשה הייתה בהחלט מענגת, בלי ליקוק הכוס הנוטף ידעתי שלא אוכל לישון, בעוד הוא מזיין אותי עם הלשון, גלוחות כבנות שתיים עשרה רעננות וילדות בקושי זכרתי את כל הבאות, מי היה ראשון ומי נכנס למי, מי "הלך מכות" כדי לתת יותר מהצד השני, מי כבש עוד טריטוריה מוחית מי גמר בזכות מי, כמו במסיבת גילוי מין ראשונה כשכבלי המוסר מוטלים בצד בערימה ונשימת הילדים בחדר הסמוך מעידה על קילומטראז' של שנים בהורות, ושנת הייצור של המכוניות על מעמד כלכלי, הכל הוטל בצד לערב אחד תמהוני. :)

למעלה