יש לי חבר חדש!!!!

nwperson

New member
יש לי חבר חדש!!!!

חתיך רצח, מהמם, הורס... כמעט כל מה שיכלתי לבקש!! קוראים לו סוני אריקסון, "החתיך שלי", המצלמה שלו מהממת, האינטרנט מדהים, ואפילו אפשר לשמוע טוב..
היה במבצע של סטודנטים, והתאהבתי בו כמעט מהרגע הראשון.. אחחחחחח.... עזר לי המון בזמן שחיכיתי בתורים במשרד הרישוי ובדואר, שיוציאו לי את הרשיון (עברתי אתמול טסט, סוף סוף
).

קודם כל מאברוק על הטסט

אז זה אומר שאת באה לבקר אותי בגבעת זאב? ועכשיו לגבי החבריקו החדש... האמת היא שאני זוממת על שדרוג לגועל נפש שיש לי ועונה על ההגדרה: פון. תני סקירונת, איזה סוני, איזו חברה וכו'...

nwperson

New member
../images/Emo6.gif

יש לי מלווה 3 חודשים!! ותודה...
ואריק-רוקסטאר הוא פשוט מהמם, זה מה שאני יכולה להגיד עליו. הדגם הוא w760i, והוא מוכר יותר בתור מכשיר מוזיקה שמחליף שירים בטלטול. עוד לא הבנתי את הפואנטה בזה, ואני מניחה שזה מיועד לקהל היותר צעיר. המסך מאוד רחב ונוח, שזה מאוד חשוב לי בתור גולשת באינטרנט, וגם למשחקים. אני מבלה המון המון זמן בדרכים וזה ממש חשוב לי. המצלמה מצלמת באיכות ממש טובה, לפחות יחסית לפלאפונים שהכרתי עד עכשיו. הסוללה שלו גם כן מדהימה, בשימוש אינטנסטיבי הטענתי אותו רק אחרי יומיים. הוא מגיע עם אופציה לרדיו דרך האוזניות, ובצבעים אדום או כסוף. לקחתי אותו במבצע של פלאפון עם 100 דקות, ועכשיו בדיוק התקשרתי לבדוק על מה בדיוק אני משלמת והתעצבנתי.. מסתבר ש(כמה מפתיע) הנציגה לא סיפרה לי על הכל. זה תלוי חבילה, וזה יוצא לי ממש יקר. טוב, סיכמתי עם השירות לקוחות שאני אדבר איתם בסוף החודש. נראה כבר. אוף אני עצבנית עכשיו.

גם אני בפלאפון, אבל אני מחכה שייצא מבצע

עובדים של בזק, כי זה אני בתוכנית שלהם גם ככה, אז אולי יוציאו משהו אטרקטיבי עבורינו. אבל טוב לדעת שהמכשיר טוב. עזרת לי בייבי. תודה.

כבשה200

New member
אני לא אובייקטיבית

אבל כדאי לכן לבדוק מבצעים בחברות המתחרות.......

אני מבינה שאת נציגת מכירות של חברה סלולרית

אם תתני לי עסקה טובה באמת , אשקול לעבור. יש לי תנאים מעולים מטעם וועד העובדים של בזק, אבל אני מוכנה לשקול הכל. דברי איתי?

למעלה