יש לי חבר גרוש בן 40

יש לי חבר גרוש בן 40

הוא התחתן באמצע שנות העשרים והתגרש אחרי חצי שנה של נישואין בעקבות מריבות עם חמותו שגררו בעקבות זאת מריבות עם האשה וזאת היתה הסיבה לגירושין, חבר שלי לקח את הגירושין קשה מאוד והיה בדיכאון מזה ולכן הוא קיבל טיפול פסיכאטרי בשילוב כדורים, אבל לאט לאט הוא יצא מהבעיות של הדיכאון וכמעט שהוא לא צורך כדורים היום, הוא כיום בן 40 והוא גם שמן מאוד (130 קילו) השמנה שקרתה בעקבות הדיכאון ונשארה, הוא עצמו לא מתלהב להתחתן גם בגלל שהוא מפחד להתחתן בגלל מה שזה גרם לו אחרי הגירושין לדיכאון והוא מפחד שאם הוא יתחתן עוד פעם והנישואין לא יצליחו אז זה תהיה פעם אחת יותר מידי, הוא גם לא מתלהב להכנס למחויבות של ילדים, השאלות שלי מה אתם ממליצים לו להתחתן? או לא? ואם הוא נפגש עם בחורה האם הוא צריך לספר לה על כל הקטע עם הדיכאון והכדורים למרות שהוא כבר יצא מזה כמעט לגמרי? ואם כן הוא יספר לבחורה שהוא נפגש אז האם לספר גם לשדכנית כי יש סיכוי גדול שאם הוא יספר לשדכנית על הקטע עם הדיכאון והכדורים אז היא תביא לו בחורות עם בעיות יותר קשות ממה שיש לו אז האם צריך לספר לשדכנית? תודה מראש.

אם הוא מפחד להתחתן

אז די בזה, בשביל לרדת מה"עץ" של נישואין וילדים לא כולם חייבים!! בהצלחה

מה הוא ימות ערירי???????????

כעת הוא חי אצל ההורים אבל מה יהיה אחרי 120 שנה שלהם, הוא יחיה לבד כמו כלב?

זה מדאיג אותך

או שזה גם מדאיג אותו??? אגב, גם זה לכאורה לא סיבה להתחתן....

odery

New member
אז שיהיה נשוי ויחיה כמו כלב?

אתה נשמע כמו אמא פולניה,סליחה מכבודך הילד בן 40-מה שלא עושה הגיל כבר לא יעשה חבר פולני. רד ממנו.

אiר1

New member
אני כל פעם מתפלאת מחדש

איך דתיים מרשים לעצמם לשקר שקרים כאלו גסים למשתדכות. לרגע לא חשבת שזהו גזל של חייה? שזהו שקר מחריד ונבזי על חשבון גורלה?! בתור אחת שנפלה לתוך מלכודת בדיוק כזאת, אני מאחלת שתבוא קללה על ראשו של מי, שעושה דבר נוראי שכזה.

emoshe101

New member
האם דכאון זה לכל החיים?

לפעמים מדובר במצב זמני (זמני יכול להיות גם מספר שנים, אבל לא כל החיים). נראה לי שהאדם המסכן הזה לכוד במילכוד 22: נכנס לדיכאון בגלל מה שקרה לו, וכעת זה מעכב את סיכוייו להתחתן. הוא חייב לשבור את המעגל הלוכד הזה. לדעתי, אם ייקח את עצמו בידיים, יוריד משקל, יקבל ייעוץ, ישנה את כל מה שהוא חש- זה ישבור את המלכוד הזה ויעזור לו גם לצאת מהדכאון וגם למצוא מישהי, וזאת מבלי שישקר או יסתיר מצב בריאותי.

את צודקת מאוד.

אני לא מרחם על בחורה שלא יספרו לה את זה, אבל מצד שני הוא היום נורמלי ב 90% ולכן ברגע שהוא יספר שהוא לקח כדורים וסבל בעבר מדיכאון שבחברה הדתית והחרדית זה סטיגמה נוראה ולא יהיה לו סיכוי לכלום אם הוא יספר.

אiר1

New member
אין מה לעשות

הוא צריך להיות כן לגמרי עם מצבו ולתת לבחורה להחליט אם היא בוחרת אותו כמות שהוא, אם לאו. אין לו או לאף אחד אחר את הזכות לקחת את זכות הבחירה הלגיטימית הזאת מהמשתדכת. ומי יודע, אולי ימצא מישהי שגם נמצאת במצבו ומבינה אותו ויהיה חיבור. הוא הרי לא היחיד בעולם, שנמצא במצב כזה ומן הסתם משפחות אחרות במצב דומה מחפשות שידוך גם כן. אין שום סיבה וזכות שבעולם, להרוס חיים של מישהי אחרת במרמה. כי היא תגלה את זה במוקדם או במאוחר ואז הנזק יהיה עצום פי כמה. לכולם. אדם שלוקח על עצמו מעשה נבלה שכזה, פשוט הורס ביודעין, במו ידיו חיים של אנשים אחרים.

שכחתי לציין פרט חשוב.

שאותו בחור הוא אדם עם לב יותר מידי טוב שדואג לאחרים הרבה יותר מאשר לעצמו ולכן אנשים יכולים לנצל אותו בכל מיני דברים כמו למשל להוציא ממנו כסף כי הם מסכנים, ולכן אני רוצה שהוא יתחתן עם מישהי שתדע להגיד לו מה לעשות בחיים.

נעה 2411

New member
לעניות דעתי.....

אם בגיל 40 הוא לא רוצה ילדים...אז מה הטעם? כשילד נולד לא מקבלים פתק החלפה........ ואגב בגיל הזה זה כבר לא בחורות......אלו נשים.

DD888

New member
לדעתי הקטנה

לעניות דעתי הקטנה היות והוא אינו כל כך לחוץ כדאי לו לנסות לבדו לראות אולי ימצא משהי מתאימה לו אסור לשקר כי הם הולכים לחיות ביחד.ומשהו מעודד: אני מכירה משהו שעבר איזה משבר בצבא והיה אחר כך עצבני ומדוכא והיה נראה כל הזמן שאף אחת לא תרצה אותו בכלל . לבסוף חברה של אחותו בחורה חמודה ונורמלית רצתה אותו ומאז הוא נהיה שמח רוקד הם נשואים עם ילדים והוא עובד. אמא שלו אמרה עליו שהוא קם לתחיה לכן לא צריך להתיאש מראש לדעתי.בנוסף כדאי שיקבל הנחיות בחיים מחבר טוב.

למעלה