יש לי חברה... מעצבנת
נראה לי שהמשפט הזה הפך לקלישאה כאן בפורום. אבל משום מה כל פעם חוזרים לספר על עוד חברה ועוד חברה... אז יש לי חברה שדי עיצבנה אותי היום. היא בחודש 7, אחת כזאת שכל הזמן מתלוננת על ההריון (בחילות, כאבים). היא לא קמה מהכיסא בלי לבקש עזרה מהבעל (כמובן כשהוא בסביבה
). היום אכלנו צהרים ביחד (עם עוד בחורה שהיא עובדת איתה). ואיכשהו הנושא התגלגל לטיפולים. והבחורה אומרת לי - את יודעת שהורמונים מאוד מסוכנים לבריאותך? ממש חידשה לי. שתיהן התחילו לספר ששמעו המון סיפורים על זוגות שאימצו ותוך שנה נולדו להם ילדים כי הלחץ ירד. ניסיתי להסביר כי אצלינו הסיכוי לילד "ספונטני" שואף לאפס. ואז החברה שלי אומרת - למה שלא תשתמשו בתרומת זרע? מה זה משנה בכלל? ניסיתי להגיד שאני לא רוצה לדון עימן בנושא זה. אבל כאילו לא שמעה אותי. ד"א,פיטר אמר לי שיהרוג אותי אם אני אתנהג כמו החברה הזאת בהריון.
אני.
נראה לי שהמשפט הזה הפך לקלישאה כאן בפורום. אבל משום מה כל פעם חוזרים לספר על עוד חברה ועוד חברה... אז יש לי חברה שדי עיצבנה אותי היום. היא בחודש 7, אחת כזאת שכל הזמן מתלוננת על ההריון (בחילות, כאבים). היא לא קמה מהכיסא בלי לבקש עזרה מהבעל (כמובן כשהוא בסביבה