יש לי וידוי

anabell1

New member
יש לי וידוי

יש לי וידוי. יש לי חבר כבר 6 שנים שאני גרה איתו, ומאוד אוהבת אותו.... הבעיה היא שבזמן האחרון אני נמשכת מאוד למישהו מהעבודה (נשוי), אנחנו כל הזמן מפלרטטים אחד עם השניה, עושים מסג'ים אחד לשניה וכאלה, זה טבעי?? זה נורמלי להימשך ככה למישהו למרות שאני מאוהבת במישהו אחר?

kamosh

New member
לא שיש לי כלכך ניסיון...

אבל זה טבעי ביותר ולא פעם אחת נמשכתי לשני אנשים... את פשוט צריכה לראות מה שטוב לך ותאמיני לי יבוא הרגע הזה... מה שאני מציעה שתזרמי אם זה אל תחשבי על ה יותר מידי...

anabell1

New member
אני מפחדת להתחרט

זה מלחיץ אותי כי יש לי מערכת יחסים טובה ובריאה, ומי שאני נמשכת אליו בכלל נשוי וזה פשוט משיכה נטו, אבל רצינית, אני מפחדת לזרום על זה שאולי אח"כ אני אתחרט....

kamosh

New member
בכלליות...

אין כלכך מה לעשות את זאת שצריכה לקחת החלטות!!!

אם מדובר על משיכה

נטו אז למה להרוס מערכת בריאה וטובה של שנים רבות? אני מציאה לך לא לדחוף את הראש למיטה חולה. כדי שבאמת לא תתחרטי אחר כך. אם חסרים לך ריגושים עם בן הזוג תמיד יש מה לעשות. אני מציעה שתתרחקי מזה.

anabell1

New member
תודה, אני יודעת שאת

תודה, אני יודעת שאת צודקת, הבעיה שאני מכורה לריגושים חדשים.... אני אנסה שזה לא ירחיק לכת....

fossil1

New member
אני בדעה של כולם

זה לא שווה את זה! תשמרי על מה שיש לך,ואל תנסי להשיג את מה שאת לא צריכה. אז בהצלחה

anabell1

New member
כולכם צודקים.........אני

כולכם צודקים.........אני אנסה ל"שלוט" על עצמי ולא לעשות שטויות, למרות שזה קשה כי הוא כל יום לידי

JudyWn

New member
אנבל

נשמע לי שהשגרה (6 שנים זה לא מעט זמן) מתחילה לגרד לך בידיים. אם הפלירטוטים והמסג'ים גורמים לך לחזור הביתה חרמנית ולפרוק את זה על חבר שלך, אז בכיף, אבל אם את מרגישה שאת עלולה לפגוע בחבר שלך ככה - רצוי שתפסיקי. אל תהרסי יחסים של 6 שנים בגלל משיכה זמנית למישהו אחר.

18 עודד

New member
באתי להזכיר פרט שולי שאולי נשכח!

הוא נשוי!!!! ואם הוא פונה אל אישה אחרת זה זועק משהו זה אומר שהוא לא יציב וכמו שנגיד במקסימום הוא יעזוב את אשתו בשבילך הוא יעזוב גם אותך! ב. לא שווה להרוס את הבית שלו ואת האהבה שלך רק בשביל משיכה! אם את רוצה יותר רגש תנסי במשך שבוע לא להתראות עם החבר שלך ותראי כמה רגש וחשמל ירוצו ביניכם כשתפגשו!

למעלה