יש לי וידוי...

יש לי וידוי...

יו... מה עשיתי... אני מרגישה כ"כ לא בסדר... נשארתי לבד בבית של החבר שלי, אנחנו ביחד כ-4 חודשים. וממש משעמם לי כי הוא הלך לאיזו מסיבת יום הולדת ולא היה לי מה לעשות, אז חיפשתי ספר לקרוא (אני אוהבת מאוד לקרוא) פתחתי את הארון וחיפשתי, ואז נתקלו עייני בתיק תמונות כזה, שבו היו איזה 5-6 תמונות של החברה לשעבר שלו. במצבים קצת אינטימים, ז"א היא לבושה אבל היא עם חזיה ותחתונים... קצת קשה לי לבטא את מה שאני מרגישה, אני לא ממש מבינה מה אני מרגישה... לפני איזה שבוע, ביקשתי לראות תמונה שלה... (אני ממש מתאפקת לא לכתוב את שמה האמיתי) והוא אמר שהוא לא מוצא, אני לא יודעת אם הוא שיקר לי, כי זה באמת היה מתחת לכמה ספרים, אבל בא לי לומר לו שראיתי... אני ממש ממש לא יודעת מה לעשות... הרגע הלכתי להסתכל על התמונות שוב... מה אני עושה? מישהו יכול להסביר לי מה אני מרגישה בכלל? הצילו!

zivsb

New member
מזוכיזם לא ניתן לריפוי?????

האם הוא ראה את חברייך בעבר? האם הוא חיטט בעברך? מה שמותר לך מותר גם לו? עברי דף החליפי דיסקט ותהני ממה שיש ואל תנברי בעבר

../images/Emo13.gif

הוא כן ראה את החבר לשעבר, אבל זה לא האישו... אני מצטערת כ"כ שחיטטתי לו... אני רוצה לגלות לו... אבל אני לא יודעת איך... יו אני מרגישה כ"כ מגעילה!

אולי את

מקנאה?היא יפה יותר בעינייך?אולי את חושבת שהוא עדיין אוהב אותה, ולכן את חושדת בו?במערכת יחסים הכי טוב לדבר על הכל,ואם החבר שלך לא שיקר לך אף פעם למה את לא מאמינה לו שהוא לא יודע איפה התמונות?אמון במערכת יחסים הוא הדבר הכי חשוב,תדברי איתו על הרגשות שלך טוב?תראי שהוא ירגיע אותך אל תיצברי בלב.בהצלחה.

אנושית~

New member
הרגשה של

מציצנית כזו אבל אם זה קרה בתום לב פשוט תאמרי לו ..וזהו ואיך זיו אמר..דפדפי

מזית

New member
חמודה

גם לי זה קרה. לבעלי היתה חברה לפני במשך שלש שנים וחודש לאחר שהם נפרדו אני היכרתי אותו. ידעתי על קיומה ולמען האמת היו בליבי ספקות לגבי הרגש שישי לו או אין לו כלפיה. גם אני מצאתי תמונות שלה במצבים אינטימיים אצלו בארון(למען ההגינות היא נראית הרבה יותר טוב ממני). אני חייבת לומא את האמת התמונות האלו לא יוצאות לי מהראש גם אחרי שהוא כבר בעלי....... אני אמרתי לו על התמונות וביקשתי שיראה לי אותן בעצמו הוא כמובן סירב ורב איתי על כך. לאחר מכן בכל פרק זמן שהתאפשר לי חיפשתי את התמונות האלו שוב ולא מצאתי אותן - זה שיגע אותי האם הוא זרק אותן או החביא אותן, האם הוא מסתכל עליהן מידי פעם או אולי גם מפנטז עליהן..... במשך הזמן זה ההרגשות האלו קצת דעכו אבל גם היום כשאשמע את שמה אקבל ויברציות...... תני לזמן לעשות את שלו. כל הזמן אמרו לי למה אתה לא בטוחה בעצמך אם הוא איתך סימן שהוא אוהב אותך ולא אותה לא? אך כל זה לא משנה את מה שאת מרגישה !!

בובה יקרה!! סדר האירועים....

נותן לך תשובה כל כך ברורה!! וראי נא בובה כיצד רצף האירועים נותן לך רמזים ואף מביא אותך לתוצאה הסופית שהיא בלבול ברגשות ו"ערעור באימון"!! הרי את בובה יקרה, ערערת באימון כלפיו ולכן חיטטת בתמונותיו, הכיצד את טוענת לחוסר אימון מצידו? ולא אמרתי זאת חלילה כדי להוכיח אותך, כי נסיונות האדם ביד השם, אלא כדי להאיר פניך שחוסר האימון התחיל מנקודה כלשהי וממשיכה עליה מחשבות טורדניות ובלבול וחיטוט בעברו של חברך. הקשר נוכחי זקוק לעבודה בהתחזקות באמונה, מאחלת לך בהצלחה. קראתי בספר ליקוטי מוהר"ן על הנסיונות שאנו נבחנים בהם- כי "עשיר נבחן בעשירותו", "חכם בחוכמתו", "עניו בעניוותו"....... "מאמין באמונתו"! באהבה ואור

למעלה