יש לי וידוי !!!!!

• פותח הנושא SolKo
  • פורסם בתאריך

SolKo

New member
יש לי וידוי !!!!!

הייתי היום עם בעלי בארנה ולא יכולתי להתאפק יותר כי הייתי מבואסת כל הבוקר שאין לי כבר מה ללבוש ונדרתי שאני לא אקנה בגדים בהריון !!!!! ואכלתי כריך סלמון מעושן.......... והיה לי מזה טעים זה הדבר שאני הכי אוהבת בעולם וכל ההריון לא נגעתי בזה ובסושי שאני גם ממש אוהבת . אני מקווה שלא יקרה לי כלום !!!!! האם מישהי אכלה פה סלמון בהריון ? זהו רק רציתי להוריד את זה מהלב שלי .....

אני אכלתי אתמול דג מלוח

אני יודעת שזה אסור אבל לא יכולתי להתאפק... אז מזדהה איתך! (בנתיים לא קרה לי כלום יוצע דופן, רק הבחילות הרגילות).

TootFairy

New member
ב'מת? אסור דג מלוח?

'צטערת, אבל לבקש מרוסיה לוותר גם על הוודקה וגם על הדג המלוח זה לא אפשרי. אני ממשיכה לקחת את הסיכון :) ולמה, למה, למה, לנדור נדר לגבי לא לקנות בגדים בזמן ההריון?

SolKo

New member
הקצבתי לעצמי:

2 מכנסי הריון ברמלי, שקניתי בחודש רביעי, (עכשיו אני אמצע שמיני) ואחד מהם (השחור) פשוט כל הזמן נדבקים אליו סיבים והוא ניראה מלוכלך אז אי אפשר ללכת איתו . והשני אני סתם מרגישה פרה איתו . ואני לא יכולה להרשות לעצמי לבזבז כסף על בגדים חדשים כל הזמן כי בקרוב יש המון הוצאות...... אז החלטתי שאני לא קונה. אחרי שאחזור לעצמי אני אתפרע !!!!!

אני אכלתי סושי עם סלומון לא ידעתי שזה לא טוב

ותאמת לא קרה כלום אכלתי כמה פעמים כי היה לי חשק גדול לזה

אני גרה בארה"ב והרופא שלי

מתעקש שמותר (מותר!) סושי בהריון. הוא ממליץ לא לאכול סושי עם טונה (בגלל הכספית) ואוסר לגמרי על בשר נא (כמו קרפציו) אבל עומד על כך שדגים נאים (במקום נקי עם תחלופה גבוהה) זה בטוח - כולל סלמון מעושן. למען הסר ספק - הרפואה בעיר שאני גרה בה נחשבת מהמתקדמות ביותר בארה"ב.

אין בעיה עם דגים נאים טריים

יש בעיה עם דגים נאים לא טריים ועם מקומות שלא מקפידים על ניקיון מכיוון שאת לא יכולה לדעת ממתי הדגים (ורוב הסיכויים שלא דגו אותם ב24 שעות האחרונות), ומכיוון שהרבה בתי עסק לצערי לא באמת מקפידים על נקיון, עדיף לאכול סושי ביתי או להמנע גילוי נאות: בשבוע האחרון של ההריון אכלתי סושי עם דג נא (שבעלי דג באותו יום)
כנראה זה היה כל כך טעים שממש עשה חשק לבת שלי לצאת

אכלתי סושי בהריונות שלי

אבל רק בשני מקומות שאני מכירה ויודעת שהם מצוינים ובאיכות גבוהה

87Tinkerbell

New member
אני אוכלת חופשי

גם סלומון מעושן וגם סושי. אני גרה בנורווגיה,וששאלתי את הרופאה שלי לגבי הסושי היא לא הבינה מה הבעיה. לאכול הכל במידה ושזה טרי והכל בסדר. אם אין אצלי במקרר סלומון מעושן זה אומר שאין אוכל. אני הבעל והילדה מטורפים על זה. נו ככה זה נורווגים,חולים על דגים

כן. אכלתי

גם סלמון מעושן, וגם ביצה רכה וגם ביס מסטייק מדמם וגם מלא פסטרמה בשלב הבחילות של ההריון יהיו כאלה שיכעסו עלי עכשיו אבל אני לא מוכנה להיות בהיסטריה תוסיפי גם שלוקים רציניים מבירה ויין, ואני ממש לא שתיינית גדולה, אבל לא מוכנה להגביל את עצמי לגמרי

למעלה