יש לי וידוי

פנומן 72

New member
אותי הוא ממשיך להגעיל

איך הוא אמר לאביגיל: "הייתי רוצה שלבן שלי תהיה אישה כמוך" ואחרי זה בוידוי הוא ירק על הריצפה בגועל: "טפוו אישה כזו מגעילה !" בן אדם חרא.

AdMish

New member
התחלתי לחבב את זיו עוד במשימה עם הכדור....

אני אוהבת את הקטע שהוא באמצע משימה ונשבר לו כבר ומחליט דיי זה הסוף, אני מסיים אותה ואז: "מי בא לאבאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא"

עוז 61

New member
בלי זיו אין תוכנית

הוא התחיל לשעשע אותי ברמות. אגבעדיף סנטימטר מזל מאשר קילומטר שכל. הלוואי עלי 50 אלף ש"ח ככה ביום בהיר אחד.

Rachel47

New member
בקאראו הייתה לו את הברית המזעזעת עם שי

והם הרגישו מלכי העולם הוא היה בעמדה של כוח וזה משגע אנשים ומראה לנו צדדים רעים בהם עכשיו בטינאגו הוא בעמדת סיכון הוא יותר מופנם כזה ומפוחד..אני אפילו מעט מרחמת עליו שירד מגדולה לכזה מצב אז הוא מפנים את צדדיו הרעים ואז נשארים רק הצדדים הרגישים שלו הרבה יותר יפה לו המלנכוליה
גמני שנאתי אותו בהתחלה ממש ובקטע שהיה עם הכסף והתרומה לחולי סרטן..זה היה נורא מרגש ועדיין הזכרתי לעצמי ששנאתי אותו לא יודעת..הוא באמת חידה הבחור..

נראה לי שהשינוי בהתנהגות שלו זה בגלל טלכו.

זה מזכיר לי את המחזמר "גברתי הנאווה" אבל גם כשהוא היה בקראו היה אפשר לראות שהוא לא בן אדם רע כמו שחשבנו בהתחלה. כשהוא אמר "יכאב לי לרשום את השם של הדס" וכשהוא אמר שהוא אוהב את חנוך למרות שחנוך רצה להדיח אותו.

השינוי שחל בזיו תמוה ביותר

איך יכול להיות שהפך מגבר אגרסיבי שמקלל ומתנהל בצורה רודנית לגבר מרוכך ודומע? מה שכן, הוא בהחלט קוקו, וזו הסיבה שהוא מאוד מעניין וחשוב לתוכנית. אני מקווה שלא יודח רק בגלל זה, למרות שיכול להיות מצב שיעמידו אותו להדחה בטענה שאת הכסף שלו הוא כבר קיבל (למרות שאין מה להשוות כמובן את הסכום לזכייה במיליון). גם אני אתבאס אם זיו ילך.

השורד

New member
הרבה פעמים אלו שני פנים של אותה אישיות

גם אגרסיביות וגם בכי הם החצנת רגשות. אין שום סתירה בין הדברים.

yaniv3943

New member
כן רואים

"מי זה אוהד האפס הזה" "אם בגלל אביגיל אני לא אראה את המכתבים אז היא תודח עוד לפני ההדחה"

בנאדם נתון לשינויים!

גמני בתחילת המשחק שנאתי אותו ולא יכולתי לשאת את ההתנהגות הגועלית שלו, הצרחות והדיבורים שלו הזכירו לי ילד כאפות או בחור זול מהזן שאני לא ממש מחבבת. את היציאות שלו אהבתי בכל מיקרה כמו לדוגמא: אחרי שהוא סיים לדבר עם הדס הוא היפטיר למצלמה: "חולת נפש...." אני מאמינה שאדם נתון לשינויים, וייתכן שבעקבות הנסיבות שהוא נקלע למשך תקופה עם אנשים שביום יום אין סיכוי שהיה פוגש ומתחבר אליהם, הוא למד להכיר (ולקבל - בערך...) עוד סוגים של אנשים, וההתמודדות עם מצבים דומים אך עם אנשים שונים גרמו לו לשינוי הזה.

למעלה