יש לי וידוי

יש לי וידוי

אני מתחילה לחבב את זיו. הוא התחיל לשעשע אותי, והוא אחד המתמודדים היותר מעניינים שם. זו רק אני?! אני עדיין חושבת שיעל, נטלי ונועה היו צריכות להדיח אותו בהתחלה אני עדיין חושבת שהוא רודן וקוקו להפליא אבל אם עכשיו הוא ילך, זה יבאס אותי עד מאוד.

סאמוואן

New member
גם אני מרגישה ככה...

אני מרגישה שמאז העירבוב הוא יותר בן אדם..וקל יותר לחבב אותו

נראה לי

שאנחנו פשוט נפלנו קורבן במשחקי העריכה

idanoosh17

New member
../images/Emo45.gif אפילו טיפה לפני

התחלתי לחבב אותו... ואם תלכו להודעות שלי מתחילת העונה שנאתי ואתו לגמרייייייי

juspan

New member
אבל גם שי בלי זיו

נהיה לפתע בחור נחמד שכזה. הפרידה עושה לשניהם טוב או העריכה הבלתי עקבית
כרגע במסגרת הבלתי נסבלים מבחינתי (ולצערי זה מה שפרק מיותר כמו של היום גורם לי להתעסק איתו במקום בתכלס) - הם אביגיל עם הקול המעצבן וצורת הדיבור המחרפנת עוד יותר, וטום האהבל המוחלט.

השורד

New member
כן, טום מסתמן כראש דחליל

לא ראיתי אותו אומר משפט אחד חכם. סתם נגרר אחרי טל ירוק, בוחר את מי להדיח לפי מי שמעצבן אותו באותו יום...

yaniv3943

New member
../images/Emo58.gif מידע לגבי אביגיל בהמשך

כשאביגיל תודח, אז לפני שהיא תיקח את הלפיד היא תגיד למועצת השבט "תתביישו לכם" והיא תעשה פרצוף כזה

הד"ר היה יותר טוב, אבל היציאה האחרונה של זיו

היתה הכי טובה: "אני מקווה שהבן שלי ימצא אישה כמוה..." ואחרי זה: "אישה גועל נפש" משהו כזה.

יניבל1

New member
תאמין לי שלא היית רוצה אותו בתור חבר שלך

בתור דמות טלויזיונית הוא נכס, בתור אחד שחולק איתך שטח הוא צרה צרורה אריק היה חוטף ממני מכות על בסיס יומי , קוקסינל מטומטם

blondi rebelde

New member
לגמריייייי

כ"כ לא סבלתי אותו בהתחלהה! ובכלל ביחד עם שי הם הטריפו אותי. אבל התחלתי לחבב את שניהם ובאמת חבל אם הם ילכו

הוא בהחלט השתפר...

בהתחלה הוא היה נראה ממש בן אדם בהמתי ומגעיל, שכל הזמן ירק, קילל ואיים. אבל לפחות הנוכחות שלו משעשעת, יש לו יציאות מצחיקות (נאום האריה הפצוע...) והוא מוסיף קצת עיניין למשחק.

למעלה