יש לי וידוי,

מצב
הנושא נעול.

בריזה1

New member
כשיש שניים שמח כפליים../images/Emo140.gif

יש לי וידוי,
אמנם סיפרתי שאני בהריון, אך לא סיפרתי בפורום שאני נושאת תאומים. הייתי מאוד מבוהלת ואפילו שקלתי במשך מספר שבועות לעשות דילול לאחד, שכן, אני חד-הורית (או שמא אומר חד-הריונית), לא מאוד מבוססת כלכלית וללא תמיכה משפחתית ניכרת. בכל מקרה, החלטתי בסופו של דבר, להשאיר את שני העוברים ואני שלמה עם החלטתי זו. לכן הגיע הזמן שאצא מהארון, בעיקר שעשיתי היום שקיפות עורפית, והיה טפו,טפו. אז הנה, נטאשה, יש לי עדכון!
כשיש שניים שמח כפליים

אני בהחלט מבינה את ההתלבטות חשבתי לעצמי מה יקרה אם לי יהיו שניים והאמת לא יודעת לענות על זה חד משמעי. שמחה בשבילך שהחלטת בהצלחה

שרון991

New member
שמחה כפלים בשבילך../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

כשיש שניים שמח כפליים

אני בהחלט מבינה את ההתלבטות חשבתי לעצמי מה יקרה אם לי יהיו שניים והאמת לא יודעת לענות על זה חד משמעי. שמחה בשבילך שהחלטת בהצלחה
שמחה כפלים בשבילך

נטאשה

New member
אוריינית

יש לי וידוי,
אמנם סיפרתי שאני בהריון, אך לא סיפרתי בפורום שאני נושאת תאומים. הייתי מאוד מבוהלת ואפילו שקלתי במשך מספר שבועות לעשות דילול לאחד, שכן, אני חד-הורית (או שמא אומר חד-הריונית), לא מאוד מבוססת כלכלית וללא תמיכה משפחתית ניכרת. בכל מקרה, החלטתי בסופו של דבר, להשאיר את שני העוברים ואני שלמה עם החלטתי זו. לכן הגיע הזמן שאצא מהארון, בעיקר שעשיתי היום שקיפות עורפית, והיה טפו,טפו. אז הנה, נטאשה, יש לי עדכון!
אוריינית
שמחה על התאומים ויותר שמחה על ההחלטה שלך להשאיר את שניהם מאמינה שתסתדרי ותמצאי את הכוחות והכסף לגדלם כנסיכים אמיתיים שיהיה לך מזל טוב והמשך הריון נפלא.

Barur44

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב וברכות על ההחלטה

יש לי וידוי,
מזל טוב וברכות על ההחלטה
אומרים שכל ילד מביא איתו את הפרנסה והברכה שלו.
.

קלר1

New member
כמה טוב,ושמחה מאוד בשבילך

יש לי וידוי,
כמה טוב,ושמחה מאוד בשבילך

מצב
הנושא נעול.
למעלה