יש לי וידוי..........
......

levona

New member
יש לי וידוי............/images/Emo9.gif......../images/Emo9.gif

אני....אני...... אני שונאת חורף
איכס´ (איזה "חג מגעיל" זה חורף)
לא מתאים....לא מתאים! קר.....אני נמוכה באיזה 13 ס"מ (התכווצות)... טיף טיף טף בצוואר.....(והפןןןןןן והפןןןןןןןן אוייה לי)...."הרגע היה". אוף...מרגיז (אני הולכת לחתוך צמיגים מעצבים)...בטח בסכין!
סתאם סתאםםם.......נו......
........ (אבל אני עדיין שונאת חורף) איכס´!

גרררררררר,,,,,,מצטרפת,,,

הקור הזה,, שכבה מעל שכבה,, בקושי אפשר להזיז (חחחחח,,,,להוזיז,,,,) ידיים,, האצבעות,,קפואות,,ואוי ואבוי ,, אם מקבלים מכה,,,, אבלללללל,,,,,, השוקו,,,,,,,,השוקו החם,,, רק בימי החורף,, לא ,?

נעמי 1

New member
יש לי וידוי...

גם אני לא אוהבת חורף. קררררררררר, קודררררררררר, חושךךךךךךךך, דיכאוןןןןןןןןןן ובשביל שיהיה לנו מים, אני מוכנה לסבול. את חושבת שהכומר יסכים לקבל אותנו ביחד? חחחחחחחחחחחחח נעמי

קצפת~

New member
אבל איזה כייף זה...........

בחורף כשגשום וקר בחוץ להתכרבל ככה ביחד מתחת לפוך אוחחחחחחחחחח

שייכת

New member
מתה על חורף...

ערמונים חמים מהתנור, תה עם לימון להתכרבל איתו מתחת לפוך לשלוח אותו לחמם את המיטה להצמיד את החתולה לרגליים, לשתות מרק חם עם מלא שקדי מרק לרוץ בגשם בין השלוליות, וזאת גם עונת התותים והגוייאבות לראות את הים, שהוא הכי מדהים בעונה הזאת... וחוץ מזה, אפ´חד, אבל אפ´חד לא רואה ת´צמיגים...

גילית.

New member
הקיץ עונה אהובה עלי../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif|

לא אוהבת חורף לא אוהבת חורף לא אוהבת חורף תגידי לבונה אם ניכתוב מאה פעם: " חורף אל תגיע" ניראה לך שזה יקרה? חחחחחחחחחחחחחחח יש לך תמיד אפשרות ולנסוע לאוסטרליה אצלם מתחיל הקיץ , חחחחחחחחחחחח שיהיה לך שבוע טוב גילית

יש לי גם וידוי......../images/Emo3.gif......./images/Emo183.gif

אני אוהבת את החורף אוהבת כל
גשם שנופלת על העורף אוהבת לשמוע את
ואת הרעמים >טוב נו רק שיש מישהו איתי> אוהבת לשמוע את הגשם שעל החלון מטפטף לקחת שמיכה ולהתעטף זה גורם למן רומנטיקה באוויר את כל הבית הוא מאיר נותן מן תחושה של כיף עם
חם ועוגיה ממש עושה לי טוב בנשמה גשם גשם בואתביא לי קרמבו

ואני......

שונאת את החורף, אבל אוהבת את הפוך. שונאת את הבגדים המעיקים, אבל אוהבת כשהם מסתירים שומנים. שונאת את הגשם, אבל אוהבת את הריח של אחרי. שונאת את המחלות, אבל אוהבת את הימים האלה בבית. בקיצור, אוהבת ושונאת גם יחד..... כמעט כמו כל דבר אחר בחיים.....

למעלה