יש לי וידוי! חשוב מאוד!

יש לי וידוי! חשוב מאוד!

חברים, אני יודע שאני לא כותב פה הרבה, אבל אני חייב לפרוק פה משהו מהלב ואני מקווה שתעזרו לי. הנה הבעיה: 11 שנים אני מתאמן בקונג פו גמל שלמה דרומי, אף אחד לא קרא לי "אוהד הגמל שלמה" (חוץ מגוטמן כשהוא שיכור, אבל בקטנה. וזה גם בכלל לא בעברית תקנית. לא משנה) בשני סמינרים וחצי של דיברות הפלדה הייתי, אף אחד לא קרא לי "אוהד מנופף הסכינים" הלכתי לטיולים בארץ וש מים דחף לי את הפרצוף לעפר, אף אחד לא קרא לי "אוהד אוכל החול" מספר מפגשים של אימוני קרבות ארגנתי, אף אחד לא קרא לי "אוהד מארגן הקרבות" מספר התאחדויות הקמתי שמתעסקות באמנויות לחימה קטלניות ואקזוטיות שדורשות המון ריכוז ורצינות כדי להתאמן בהן, אף אחד לא קרא לי "אוהד הרציני" עשרות מאסטרים שאינם כותבים בפורום דחיתי בקש בגלל שאני עסוק עד מעל לראש והתנצלתי, אף אחד לא קרא לי "אוהד המתנצל" שנה אחת התאמנתי בנינג'יטסו! כולה שנה!

מי קרא לך נינג'ה, מי?

תגיד לי אני אלחץ לו את היד

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וזה צחוק עם מבטא גרוזיני במיוחד עבורך !!! והמבין יבין...

ננדין

New member
למה מה הבעיה עם זה../images/Emo35.gif

במיוחד אם זה בהסכמה
לא שזה משנה לי...אני סתם שואל בשביל חבר, באמת

יוסיא

New member
ננדין אוהב אותן עם מבט מזוגג בעיניים

מה זה משנה...הוא נהנה משני העולמות...רק שבטעות בבה ננדין בערב רווי תשוקות לא יתבלבל ויקום בבוקר כששור עם חיוך ישכב לידו...אחר כך בבה ננדין יצטרך לעשות הובאד בישיבה עם "קושין" קטנה לריפוד

ננדין

New member
למה בטעות../images/Emo35.gif

אתה הוא זה שהמלצת לי על פרים אחרי שהשתכרת והתקשרת אלי בבוקר להגיד לי שזה דווקא נחמד...

יוסיא

New member
../images/Emo11.gif אני מכחיש(בוגד)כל קשר עם האדם הזה

תראה מר בבה ננדין המזוקן!!! את חיבתי לכבשים אתה מכיר ועוד רבים אחרים, זהו לא סוד שיש לי אוסף של כבשים בבית יחד עם כמה תמונות מצונזרות שלי ושל הכבשים בבגדי זורו והמלכה אסתר. אבל מפה ועד לפרים המרחק הוא גדול...אני לא עד כדי כך רוחני
השלב הראשון זה הכחשה...אל תדאג , בשביל זה יש לך חברים...הווזילין עלינו, אנחנו מאחוריך( לא במובן הפרי של המילה). הכל שאלה של פתיחות ושחרור....ליטראלי. בכל מקרה ..תמיד יש את האח הגדול בבה השני מאוז.... בברכת הרפייה ...יוסי

ננדין

New member
העיזות פשוט לא סותמות את הפה../images/Emo70.gif

בגלל זה עדיף כבשים. לפחות זה מה שהחבר אמר...

אתם מתחילים להדאיג אותי

באמת... ולחשוב שאני מגיעה לאימון להתאמן אתכם היום

bmt29

New member
אם בודהידהרמה יכול. גם ננדין יכול... ../images/Emo3.gif

יוסיא

New member
אני מקבל את התנצלותך ../images/Emo11.gif

קראו לך נינג'ה בגלל האופן בו נכנסת....לאחר שהסוות עצמך לעמוד התאורה כל הערב ובחנת את הנכנסים ואישרת אותם...ורק אבל רק אז הסכמת לחשוף עצמך ...ולפתע "הגעת". אחרי הפלא השמיני הזה של העולם אתה רוצה שהוא ישתוק ?מהיום אמור סמט הנינגה המארגנת את החולות של הגמל

ננדין

New member
אז רגע, לא הבנתי...

מה הוחלט? איך קוראים לך? לא סגרנו שבוע שעבר על ליטל ריצ'ארד?

למעלה