יש לי וידוי היסטרי!

יש לי וידוי היסטרי!

הוצאתי 4000 שקל בשביל לשלם למורה פרטי במחשבים כדי שיכתוב לי עבודה להגשה באקסס שהגשתי אותה רשמית היום!! (ואם אתם חושבים שאני צוחק, אז אתם חיים בסרטים) קיצר, נתנו לנו פרוייקט ממש מעצבן באקסס, שזו תוכנה מיושנת וחסרת כל עניין ויצא שפשוט לא הייתי מסוגל לעבוד על הפרוייקט שלי 5 דקות בלי להרדם מול המסך כל פעם! מעבר לזה, כל השיעורים שהמורה הסבירה על הפרוייקט חפפו עם שיעורי מדעי החיים, שתמיד הייתי הולך אליהם על חשבון השעות של מחשבים שבהם היא הסבירה על הפרוייקט. מעבר לזה, גם בשעות שהיא הסבירה לא הבנתי כלוםםםם! מכירים את המורים האלה שתמיד מתחילים משפט ולא גורמים אותו? או שאתם תמיד מרגישים שמשיעור לשיעור אצלם אתם מבינים פחות ופחות את החומר? זה מה שקרה לי! לא הצלחתי להבין פשוט נאדה מכל ההסברים שלה. (וגם שאר הכיתה טענה את זה ועובדה שחצי כיתה בסוף לא הגישו לה את הפרוייקט) בסוף פניתי למורה פרטי וביקשתי שיכתוב לי ת'עבודה והוא אמר בהתחלה שזה יעלה משהו כמו 1500 שקל. אז הסכמתי לזה כי רק רציתי להפטר מהעבודה (ושתבינו, אם לא הייתי מגיש את הפרוייקט הזה, כל הבגרות שעשיתי בפסקל לא שווה גרוששש) קיצר, אתמול עוד קבעתי עם השרלילה הזו למחשבים לשבת איתי לעבור קצת על הפרוייקט שלי לפני המתכונת שהיא עשתה לי עליו היום (שתבינו, מעבר לזה שאנחנו מגישים פרוייקט אנחנו גם צריכים לעשות כיוויכול "מתכונת" עליו דבר שהיה לי ממש קשה היום כי המורה הפרטי שלי כתב לי את רוב העבודה ולא היה לי שמץ, אבל בגלל שהיא עשתה את ה"מתכונת" מול כל הכיתה היו תלמידים שרמזו לי תוך כדי המבחן ואיכשהו ידעתי לבנות את השאילתות שהיא ביקשה ממני היום. ומעבר לכל זה, תבינו שהפרוייקט הזה שווה רק יחידה אחת. יש בצפרים שלומדים בי"ב שעתיים בשבוע ועושים פרוייקט של 6 או 10 יחידות מעבר לפסקל, ורק אצלי אתה חורש שנה שלמה בשביל פרוייקט מ*דיין ששווה בסוף רק יחידה בבגרות). השרלילה אתמול לא רק שדפקה לי ברז וטענה ש"אני פולש אליה בשעות הפרטיות שלה" כשבאתי אליה בדיוק בשעה שסיכמנו, אח"כ בנוסף, ב-15:40 כשאמרתי לה שאני ממהר דחוף לסיים (היתה לי פעולה ב-16:00 בשבט שכזכור לכם היא עם חניכים עם פיגור שכלי שאסור בשום אופן לאחר לפעולות איתם. הייתי צריך להיות בשבט כבר ב-15:30 ובסוף איחרתי איחור היסטרי) אז המורה שלי כשראתה שאני ממהר התחילה לדבר באותו זמן עם תלמידים אחרים ובסוף גם כשהיא ישבה איתי היא התחילה לתת לי מלא הערות על העבודה שלהזכירכם הוצאתי עליה 4000 שקל בשביל שמורה פרטי יכין לי אותה. בסוף, מה התברר לי? א. המורה שלי היא אחד היוצרים הכי לא גמישים והכי מיושנים שיש (היא נתנה לי תיקונים ממש מפגרים לשפר בעבודה). ב. המורה הפרטי שלי לא רק שסחט ממני 4000 שקל, הוא גם בסוף הכין לי עבודה לא מספיק טובה, שכרגע, איך שזה נראה אני אקבל עליה מקסימום 80. ג. למה הרחבתי מחשבים? יכולתי להרחיב כימיה ושיש שם מורה יותר מפרגן עם הצינוים (לא מגיש אותך על 96 אם אתה יושב על 98 כל השנה ולא מזיין לך ת'שכל בכל הזדמנות שנייה על תיקונים בפרוייקט שלך כשהמורה בכלל בעצמה לדעתי לא יודעת אקסס והיא סתם מבלבלת ת'שכל ומעירה כדי "להעיר" ולא כדי לעזור לאחרים לתקן משהו) ד. כפרעליהע (לא שזה קשור אבל הייתי חייב להגיד את זה
)

SurfingBoy

New member
אני יודע שזאת תגובה ממש ממש ממש

מעצבנת
ואני מבקש
מראש אבל נראה לי שכותבים "כביכול" ולא "כיוויכול"

SurfingBoy

New member
אני יודע שזאת תגובה ממש ממש ממש

מעצבנת
ואני מבקש
מראש אבל נראה לי שכותבים "כביכול" ולא "כיוויכול" בכל מקרה אני לא הכי בטוח...80%

SurfingBoy

New member
חחחח...אני כותב המון...!! לא טוב...

אבל אחרי שקראתי ה-כ-ל המורה שלך ממש ז*נה! מי נתן לה רישיון?!(כ"כ כיף להגיד את זה!) לא שאני יודע מזה אקסס או פסקל אבל לפי העלילה הבנתי בערך... וגם היצור שלוקח 4000 שקל על עבודה שכנראה הוא העתיק מאיזשהוא מקום באינטרנט עם עבודות מוכנות!ועוד אחרי שהוא אמר שזה יהיה 1500! אבל לפחות דבר טוב אחד היה שם...היה...ועכשיו כבר אין לך 4000 שקל...

למעלה