יש לי ווידוי

R-o-i

New member
יש לי ווידוי

אומנם רשמתי לפני כמה ימים שאני לא רואה את עצמי בתור אחד שיושב מאחורי ההגה אבל היום לאחר שנכשלתי טסט שני על אופנוע (ובא לי למות) ראיתי מכונית מטורפת bmw 735 בטיילת מתחת לבית שלי (בת-ים) המכונית הכי יפה שראיתי ממש עמד לי בגללה יש למישהו קצת מידע אודותיה ? בתודה מראש רועי

© DrorZi

New member
החדשה ../images/Emo35.gif

בדיוק היום ראיתי את הראשונה ב LIVE תחת מוזר (הרבה יגידו מכוער) חזית מרשימה. היתי בנהיגה אז ההתרשמות כללית.
דרור זי, לא רוצה לנהוג בה בכלל, רוצה אותה צעצוע לחנייה ליומיים.

R-o-i

New member
יש לה סנפיר כמו של כריש על הגג וזאת

מכונית שברגע שאתה מביא אחת כזאת זה מוקד לצרות אני ראיתי אותה בעשר בבוקר וקפאתי על המקום חזית מרשימה תחת באמת מוזר - הפנסים שלו מסודרים בצורה מוזרה שמעתי שהיא עולה 520 אלף יכול להיות ? רועי שעומד למות אם לא יעבור טסט אי פעם

be_roo

New member
לא כדי לדרוך על יבלות

אבל על מה נכשלת
אולי מוכל לעזור לעבור בפעם השלישית (הגלידה עלי)

Crusader

New member
גם אני ראיתי אותה..

תשמע גם אני מבת-ים , איזה צבע היא הייתה כי אני חושב שראיתי כבר שתיים וכולם בבת-ים, מי אמר שהעיר במיתון? האא ואתה מכיר את ענת במקרה או ונסה? רוני, בת-ימי גאה

R-o-i

New member
תשובות

נכשלתי על משהו שבמכונית לא יכול לקרות הטסטר אמר לי לעקוף אותו אבל שכחתי להחליף נתיב כלומר עקפתי אותו באותו הנתיב, ולרוני, המכונית הייתה בצבע כסף ולא אני לא מכיר את ונסה או ענת איפה בבת-ים אתה גר ? ראיתי שיש הרבה מכונית בריאות בבת-ים יש טיטי ליד העירייה מרצדס ובי אמ דאבליו לא חסר רועי

Crusader

New member
רועי ידידי

אני גר ליד גן אשקול, באזור של הגרוזינים - והם כל אחד BMW, ראיתי כבר 2 בצבע אדום 318 אני חושב, ואחד בצבע זהב!, מלא לבנות ושחורות ולשכן שלי יש 518 עצבנית ביותר ולשני גם אחת רק טיפה יותר ישנה.... בת-ים בעזרת השם מפוצצת בBMW וBENZ לא ראיתי הרבה אבל יש כמה .... מאיפה יש להם ת´כסף..... אני כולי משתגע ורועד , כי אני מת על BMW ויש לי מיצובישי 95. רוני, הסתפק בBMW M3 משופרת ו TOYOTA SUPRA

red cars

New member
השבוע ראיתי אותה לא אחרת NEW745

נראת כמו טנק כבדה היא נתנה קצת גז העליה לעל פי הרעש יש לה מנוע . והמבין יבין שכל אחד יפרשן בעצמו.

למעלה