יש לי ווידוי..

שלוליתה

New member
יש לי ווידוי..

ר-ע ל-י-!-! פשוט ככה.. רע לי יש כאלה שיגידו לי שזה לא ווידוי, אבל מי משכיר אותי באמת יודע שזה כן. בשבילי זה ווידוי. אני מוכרת כאחת חייכנית, צוחקת כל הזמן, שטוב לה, חיים ורודים ומאושרים, עוזרת לכולם, אהובה... אז למה רע לי? למה אני מרגישה לבד כל כך? כל כך לבד עד שלפעמים בא לי לצרוח עד שאני אהיה צרודה, עד שכל העולם יתמוטט. רע לי כל כך ואני מרגישה שאני נאחזת באוויר, שאני נופלת. ואיך אפשר להרגיש לבד כשיש הרבה אנשים שאוהבים אותי ושחושבים עלי? ואיך רע לי? מאיפה זה הגיע? למה יורדות לי הדמעות? למה עצוב כל כך? איך הגיע המחנק בגרון? ולמה הלב מתכווץ לי פתאום שבקושי אפשר לנשום? ולמה כואב? למה?

d n n a

New member
היי

שלום לך חמודונת, כדאי שתדאי שלכולנו יש מצבים שנמאס ובא רק לבכות והכל נראה שחור, זה טיבעי וזה קורה. תנסי להגיד לעצמך דברים טובים כמו במנטרה במקום להגיד כל הזמן רע לי רע לי, ולשקוע בזה תגידי לעצמך אני טובה בזה וזה אני מצליחה בההוא טוב לי עם חברים . תנסי להדוף את התחושות האלו. חוץ מזה אולי יש לך משהו בלב שאת מנסה להדחיק והוא צץ לך. תנסי להתמודד איתו לא להדחיק, כמה שזה יכול להיות קשה ההתמודדות מנקה את הלב. תכתבי או תדברי על זה יענו תסתכלי לו בעיניים . אחרי זה תרגיגשי נקיה ושלמה ורגועה. בהצלחה!!!!!

למעלה