יש לי ווידוי אידיוטי

OrEl74

Well-known member
מנהל
יש לי ווידוי אידיוטי

אני מתרגש מהפלייאוף הזה. לא זוכר מתי היתה הפעם האחרונה שכל כך חיכיתי לפלייאוף שיתחיל. לא בגלל הבולס, מהם אין לי ציפיות מיוחדות אבל מהפלייאוף הזה יש לי צפיות מאוד גבוהות ויש לי הרגשה שלא נתאכזב בפלייאוף הזה מרמת הכדורסל שאנחנו עומדים לקבל. יאללה שיתחיל!!

עומר ו

New member
אני איתך

בדר"כ הפלייאוף לא כזה מעניין אותי עד הגמרים האיזוריים ואני מעדיף את העונה הסדריה, אבל השנה כבר מלפני שלושה שבועות אני מחכה לפלייאוף, יאללה מיאמי!!!!!!!!!!!!

somone141

New member
אנחנו יותר מדי מסכימים בזמן האחרון

מה יהיה?
ההודעות שלך, גם לגבי הסיקור של לייקרס-OKC פשוט מעולות. יישר הכוח!

The Prospect

New member
ובצדק

הייתה לנו אחלה של עונה. מלאה במשחקים טובים ואנחנו נכנסים לפלייאופס האלו עם כמות די גדולה של קונטדריות. יש סיבה להתרגש. עוד 50 דקות זה מתחיל!

EizoTop

New member
גם אצלי זה ככה ../images/Emo13.gif

יש לי הרגשה שאת הפלייאוף של השנה לא נשכח להרבה זמן..

DaboR zx6R

New member
פליאוף אדיר יש השנה

אני הולך לשבת היום 12 שעות לצפות בכל המשחקים אני מקווה שבסוף נקבל לברון נגד קובי הדודבן שבקצפת

somone141

New member
אתה לא יודע כמה אני מייחל לזה

קובי נגד לברון. אני חולם על זה בלילות. יאללה - שיקרה כבר! קובי יהיה שם, מקווה שהפעם גם ג'יימס.

King LBJ

New member
אותה ההרגשה :)

כל החברים שלי שאוהבים כדורסל אבל לא ממש עקבו אחרי העונה כמוני לא מבינים מה אני מתלהב כל כך, כל השבוע אני רק חופר להם על זה שהפלייאוף עומד להתחיל :) נראה לי שזה נובע מכך שאין לאף אחד באמת מושג מי תיקח אליפות, יש כל כך הרבה קבוצות בפלייאוף הזה שהרמה שלהם זהה. נכון, קליבלנד נראית פייבוריטית במזרח והלייקרס במערב, אבל גם בשנה שעברה קליבלנד קרעו את הליגה ונפלו בסוף נגד אורלנדו, ובמערב, הרבה קבוצות חזקות יכולות להפיל את הלייקרס. זה מה שיוצר את המתח! וללא ספק אנחנו הולכים להינות מפלייאוף משובח ומותח עד הסוף!!

scso

New member
לגמרי.

בראש ובראשונה יש לנו את הציפייה האדירה למפגש של קליבלנד המשופרת והחזקה מול קובי ולייקרס,במה שבאמת אמור להיות אחד הגמרים הצמודים והמסקרנים בהיסטוריה של המשחק. מעבר לזה,יש לנו השנה באמת המון קבוצות מצוינות שנמצאות בכושר נהדר-פיניקס שרצה וניראת מצוין,דלאס שמאז החיזוקים פורחת וניראת כאיום רציני במערב,יוטה ודנבר הטובות והיציבות מאיימות להגיע גם כן רחוק-בעיקר דנבר.המזרח חלש יותר לטעמי,אבל גם שם יש סדרות וקבוצות מעניינות מאוד-בוסטון-מיאמי זה יופי של סדרה,אטלנטה קבוצה צעירה ואתלטית בטירוף יכולה לגרום הרבה בעיות לכל אחת מהגדולות,אורלנדו שגם כן בתקופה מצוינת ועם יתרון המצ'-אפ הגדול מול קליבלנד בדמותו של הווארד. בקיצור,באמת פלייאוף מרתק מאוד.כל-כך מקווה שניזכה לראות השנה לייקרס-קליבלנד ולברון-קובי,כי זו סידרה גמרת שפשוט חובה שתיהיה אחת כזאת בהיסטוריה,ואני חושש שהשנה זו אחת ההזדמנויות האחרונות שלנו לקבל את קובי מול לברון כששניהם באמת AT THE TOP OF THEIR GAME. לטס גו לייקרס!!

ThEgReEnKiNg

New member
לחלוטין

במיוחד אם יהיה לנו איזה דנבר-קליבלנד , או דנבר-בוסטון בגמר
.

reem077

New member
../images/Emo45.gif גם לי... הייתה עונה טובה, מעניינת

רוקיז טובים, כספי, קליבלנד חזקה מתמיד, לייקרס עם סגל משופר אחרי עונת אליפות ועכשיו אנחנו עומדים לצפות או בטבעת הראשונה של לברון או בהמשך השושלת של קובי שתצדיק את היותו השחקן הטוב בעולם או סנסציה בדמות טבעת לדוויט הווארד, קיצור יש מתח ועניין, ויש גם קבוצות אחרות שיכולות להפתיע (דאלס? דנבר? אולי אפילו בוסטון?) קיצור יש מתח

Oxycodone

New member
באמת מרגש - אבל לגבי קליבלנד

תראו ממה שראיתי את קליבלנד נגד הבולס, יש להם פשוט חומה בלתי נגמרת של גבוהים! בנוסף לשאקיל המזדקן שהוא פשוט קיר..יש להם גם את ווראזו שהוא פשוט מכונת ריבאונד ואנרגיה שלא נגמרת. ואת זי הותיק והקשיש שלוקח ריבאונד וקולע טוב מחצי מרחק. ככה שאני חושב שהחברה האלה יטפלו טוב בגאסול ובביינום במידה והם ייפגשו. ככה שאני חושב שאם קליבלנד והלייקרס יפגשו, זה ממש לא יהיה משחק צמוד וקובי ראש בראש עם לברון. כי פשוט אין ללייקרס אף אחד שיכול לעצור את הגוף של לברון גם לא ארטסט, לדעתי זה יכול להגמר ב4 משחקים לקאבס אפילו 5 או מקסימום 6. הקבוצה היחידה שתעצור את המלך לדעתי זו אורלנדו במידה והאוורד ישחק בחכמה והם יפציצו מהשלוש כמו שנה שעברה. במידה ואדון וינס קארט ונלסון יתעלו על עצמם. יש גם 2 סוסים שחורים במזרח, אטלנטה ושארלט עדיין מסוכנות. ובמערב אי אפשר לדעת מה דאלאס ודנבר יעשו. לפי היכולת הזו דאלאס ודנבר אמורים לקחת את הלייקרס. פלייאוף אדירר אני ממש מקווה לטבעת לאורלנדו דנבר או דאלאס.

למעלה