יש לי ואין

יש לי ואין

יש לי בעל אוהב יש לי ילדים לתפארת יש לי עבודה בטוחה יש לי בית נאה יש לי משפחה שאוהבת יש לי אהבה יש לי שמחה יש לי רגש יש לי לב ומשהו בכל זאת חסר אין לזה שם אין לזה הגדרה זה משהו שהביאה איתה השיגרה מישהו ממכם אולי יודע? איך להגדיר איך לתאר את המשהו הזה שאין?

tairon

New member
אולי זאת התסמונת של...

מרוב שטוב מחפשים........נשמע לי שיש לך עולם נפלא מסביב.. אבל בכל זאת את אינך מרוצה ולא מרגישה סיפוק אולי זה זמן טוב לשינוי אין לי מושג עבודה לימודים איזה תחביב חדש או אפילו חופשת ריענון...מעין פסק זמן.. את צריכה לעשות בדק בית עצמי כי ממה שאת מתארת לא נשמע לי שחסר לך דבר

אהובה.א

New member
היי סנונית...

יש לך בעל אוהב ,ילדים לתפארת יש לך עבודה בטוחה וטובה בקיצור , לא אפרט את מה שכבר פרטת... לאמר לך מה חסר לך? לא חסר לך כלום. יש לך עודף. יש לך עודף של כייף... יש לך עודף אהבה... בטוחה שאת עובדת מעבר לכוחותייך... והבית מדהים ביופיו... ומה שאת צריכה זה מישהו או מישהי לשתף איתם בכל האהבה והעוצמה שיש בך. ולכן אנחנו כאן לשמוע את כל הטוב שיש לך. אני מכירה את ההרגשה הזאת מקרוב. גם לי יש משפחה לתפארת. גבר אוהב , ילדים מקסימים , בית יפה וגדול , עבודה בטוחה וטובה. וגם אני הרגשתי שמשהו חסר. נכון. הרגשתי שחסר לי האדם שישמע על כל אלה מהלב. הרגשתי שחסר לי האדם שאוכל להעביר אליו את עודף האהבה שיש לי , כי אחרת הלב יתפוצץ. ומצאתי אותו בדמות אחרת. מצאתי אותו מאותה סיבה . גם לו יש עודף אהבה שאם לא היה מוצא למי להעביר אותה היה מתפוצץ בקרבו. את בסדר גמור. את מאושרת . והלוואי ותהיי כך לתמיד. שיהיה לך ערב מקסים ביותר אהובה

blue love

New member
סנונית האביב...

כמו האביב את פורחת...ואולי יש בך הפחד לנבול בסתיו... אולי כל האושר הזה יעלם? אולי זה יותר מדי טוב להיות אמיתי? מה שאת צריכה זה פשוט לשמור על מה שיש לך..! blue

לסנוניתתתתתתתת

שגרה איכס זה הדבר שאני הכי שונאת אבל מה לעשות שזה גם כן קורה? תראי כשהייתי נשואה לבעל האלים שלי כל יום התפללתי לאלוקים שיהיה לי שקט, לא רק שקט נפשי, דממה, האלימות השגרה הנוראה הזו היתה כבר משעממת לא כואבת. והנה שקט עכשיו בבית, אני גרושה כפי שרציתי, מבלה, נהנית , ועושה חיים יש לי שני ילדים מקסימים הכלללללל. מחזרים, נראית טוב (ברשותכם) אז על מה כל המהומה. כן, לזה קוראים שגרה, תמיד היא תהיה לידינו כאן ואיתנו. אני חושבת שצריך לראות את הכל לא כשגרה ושעמום, צריך לזכור שאולי עדיף לנו השקט שבשגרה מאשר הכאב, הצער, הבלאגן, הדאגות. אולי, כך חושבת. שלך יוניתתתתתתתתתתת

למעלה