יש לי התלבטות קשה

suunto

New member
יש לי התלבטות קשה

שלום לכולם! יש לי התלבטות קשה איפה לעשות קורס AFF אני גר באילת . SKYKEF יותר זולים ויותר קרובים לבית שלי PARADIVE יותר רחוקים ויותר יקרים אבל שם אני מקבל צילום ועוד 2 צניחות + ציוד מה ההבדל ביניהם ? אם שיטת הדרכה שונה? למה באחד אני צריך בדיקה רופא ובשני לא? מה ההבדל בין רישיון (ארגון)?

את המתמטיקה משאיר לך

הי מיכאל את הצד הכלכלי אשאיר לך, לכל מועדון יש את התמחור שלו ומזמן וויתרתי על הבנת הצד הכלכלי. ש- האם שיטת ההדרכה שונה? ת- קורס ה AFF הוא שיטת ההדרכה ומאחר והחלטת על AFF בעצם החלטת על השיטה ש- למה באחד צריך בדיקה רפואית ובשני לא? ת- החל מחודש ינואר שני המועדונים דורשים בדיקה רפואית בעקבות הצתרפות SKYKEF לאגוד הישראלי לצניחה חופשית ש- מה ההבדל בין הרישיון (ארגון) ת- שני המועדונים יכולים לתת רישיון של האגוד הישראלי והאמריקאי => אין הבדל מבחינתך, תוכל לקבל את שני הרישיונות בשני המועדונים להקל על קבלת ההחלטות שלך, שיטה - AFF כבר בחרת בדיקה רפואית - חובה בשניהם רישיון (ארגון) - לא נכנס כרגע להבדל בין הארגונים שורה תחתונה תקבל את אותם הסמכות בשני המועדונים נשארת עם התלבטות של מחיר, התרשמות כללית, מרחק ואת אלו רק אתה תוכל להעריך

suunto

New member
שאלה נוספת

תודה על התשובה , יש לי שאלה נוספת בPARADIVE יש צילום של הקורס בSKYKEF אין כמה זה עוזר בקורס ?

OhadNir

New member
עוזר מאד!

אין כמו לתחקר צניחה בעזרת הוידאו- כך תוכל לראות (לא רק לשמוע) מה לא בסדר במצב הגוף שלך ובעבודה באויר בכלל. כשאתה רואה מה לא בסדר- אתה מבין טוב יותר מה עליך לשפר. בהצלחה.

statler

New member
לא רק בקורס

בתור מישהו שנחשף לצילומים רק אחרי הקורס ההבדל הוא ממש תהומי בין קפיצות ללא צילום לקפיצות עם צילום. בכל מקרה בהצלחה בקורס (ואל תשכח לחייך למצלמה ביציאה
) דרור

למעלה