יש לי התלבטות קשה

יש לי התלבטות קשה

בזמן האחרון יש לי התלבטויות קשות בקשר לאמיתות היהדות,אבל חזרה בשאלה לא נראית לי אופציה ריאלית בשלב הזה (אני טיפוס לא מי יודע מה פרקטי)
העניין הוא שאני כרגע נמצא ב'שידוכים' והשאלה היא מה לעשות כשצריך לקבל החלטה אם להתחתן עם הבחורה או לא (ואני מדבר כמובן כשהבחורה נראית לי ומאימה לגירסא החרדית שלי) יש לציין גם שאני רק בשלבי התלבטות אבל אני מתנהג כחרדי גמור, אמנם אני בחור פתוח, אבל אני כזה מאז ומתמיד, רואה סרטים, שומע מוזיקה לועזית וכו'. ונניח ומומלץ לי לא להתחתן כרגע, איך זה בדיוק יעבוד? הרי ההורים שלי לא מודעים לתהליך, אז איזו סיבה יש לי להוריד את כל ההצעות שמגיעות? (הקטע הוא שאני נחשב לבחור טוב ורציני, וב"ה? יש הצעות) אשמח לשמוע את דעתכם!

אני רק אספר על עצמי

אני התלבטתי עוד הרבה פחות ממך, אפילו משך רוב היום הייתי עובד ה באמת(לפי מה שקיוויתי אז) וקיוותי שזה יעבור לבד, אפילו לא הייתי בשלב שהעזתי להציץ בכזה פורום.
זה לא עבר ואת כוס התרעלה אני ואישתי שותים עד עצם היום הזה.

בלי כל קשר לשאלה הפרקטית אתה חושב שזה הגון לשקר על אישה?
מנטלית, אתה אוהב את הקטע שאישתך זו לא מישהי שבאמת יודעת עליך הכל?

מצב לא קל אני מבין אותך מאוד

עצור

החלטה על שידוך היא יותר הרת גורל ממה שאתה מסוגל לתאר לעצמך מנקודת מבטך היום. מוטב שתהיה סגור על עצמך באשר לאורח החיים שתבחר לפני שתעשה צעדים שתבכה עליהם אח"כ.
רבים כאן בפורום עדים בדבר!

מיכלי5544

New member
מזדהה אתך !!

היי
מזהה עם כל אות ותג....!!!!!!! גם אני בעונות השידוכים..... ואני מתלבטת בדיוק כמוך !!!!
אני ממשיכה לצאת כי גם לי יש הרבה הצעות.... בינתיים לא מצאתי פתרון ......

שיהיה לך תספר לי

חזקוש

New member
בכרטיס שלה רשום

שהיא בת 24 והיא מחיפה. אולי היא סרט ויזניץ.
ואתה מת"א.
היא לא ענתה נסה בפרטי.

מצטרף לכולם: אל תתחתן!!

אני כשהתארסתי הייתי במצבך בדיוק מצב של תהייה. ורק שנה שנתיים אחרי החתונה נפל לי האסימון בקטע של הדת. רק שאז כבר הייתי בעל לאשה שאני מאד אוהב רק מה לעשות דתיה. ועוד יותר גרוע כבר הפכתי לאבא. והיום אני למעשה כלוא בתוך החיים הכפולים בלי יכולת להשתחרר...

למעלה