יש לי התוודות...

Mr pl4nk

New member
יש לי התוודות...

דבר ראשון: boolbool boy בבקשה אל תחסום אותי שוב!!!! אוקיי אני זה house of jazz!!!ואני זה:want3d dead or alive אבל אני לא פתחתי את המלחמה!!! זה היה orky7 אז למה כולכם שונאים אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ורק שתדעו kps=עומרי אימלברואנד או איך שלא רושמים את זה!!! ואני עוד אמצע הוכחות...!!!! והנה הניק החדש של orky7:mr plank הוא העתיק ממני...

orky7

New member
אתה מלשן...

ו Kps הוא לאאאא עומרי אימלברנד!!!!!! עומרי אימלברנד לא מדבר ככה!!!!

orky7

New member
ואתה פתחת את המלחמה שקרן!!!!!!!!!!!

אמרת לי: בוא נהרוס איזה פורום... חה חה חה

boolbool boy

New member
אורקי והאוס אוף ג'אז

תיראו, אתם מקבלים הזדמנות אחרונהההה בלבד, מילה אחת על המלחמה אתם עפים, בקשר לעומרי הזה, חפש ת'הוכחות שלך, מתצא אותם ו... לא תפרסם אותם פה. עם אתם תעצבנו אותי ואת שאר חברי הפורום אני אדאג שהנהלת תפוז יחסמו את אותכם סופית בכך שיחסמו את מספר האיי פי שלכם... תעשו חיים, תריצו קטעים, זה בשביל מה נוצר הפורום לא למלחמות עכשיו תסתמו ת'פה שניכם, ותפנימו טוב טוב, כי לא יהיו צ'אנסים אחרים...

orky7

New member
OK אני הפנמתי!!! קבלו בדיחות !!!!!!

מה זה שחור טן ומזיז את הרש לצדדים? נמלה עם ווקמן... איש אחד בא לרופא ואומר: אני סובל מאולקוס... הרופא אומר: מה חשבת שתהנה מזה??? מה זרקו על גאולה? אבן מה זרקו על ריצ'ארד? גיר מה זרקו על חיים הכט? מגף למה פרסי שם דלק מתחת למיטה? כדי שיהיו לו חלומות "פז"...

Gs17

New member
דיי באמת house of jazz

אתה היית want3d dead or alive וMr pl4nk ?!?!?!?!?!??!?!?! ברצינות? כמעט הצלחת לעבוד עלינו! =)

Kps

New member
בואנה, לא כואב לך הגב?

מרוב שאתה מלקק לעצמך... אז קלטת אותו סבבה, אז מה אתה מתלהב מזה?! ועוד עכשיו אחרי שהוא אמר את זה לבד.

Kps

New member
תזכורת לעתיד:

לא להיכנס לפורום יותר מדי רציני.

Gs17

New member
??!?../images/Emo12.gif

למעלה