יש לי הרגשה...

יש לי הרגשה...

שאלאניס שלנו הולכת להפחית מיצירתה אחרי ההתמסדות... זה ממש מפחיד ועוד אם היא תביא ילדים אז בכלל... רק שלא תצא לי באלבומי טיף וטף... חחח...

Jagged chaos

New member
עדיף שתקח ת'הפסקה...

ולא נשמע ממנה שנתיים ואז תחזור עם משהו מפציץ פחד (supposed אחלה דוגמא), מאשר תוציא חמישה אלבומים בארבע שנים (URS,FOS, SCC, JLPA,GREATESTHITS), והיו אלבומים שלא נותנים את כל הפוטניצאל שלה.

Rוית

New member
מסכנה אלאניס..

כל מה שאנחנו עושים זה לבקר אותה..
אז נכון, זה פורום המעריצים שלה, אבל עדין, תנו לבחורה לעשות משהו, ואחרי שזה יקרה (דוגמת דיסק שבאמת יצא בפועל ולא יהיו שמועות עליו), דברו.. היא עוד לא הוציא דיסק אוסף, היא עוד לא התחתנה, וביניינו, עד שיהיו לה ילדים יצא שני דיסקים כבר.. אז בואו פשוט נזרום איתה ונראה מה יקרה עם זה הלאה..
(אני פשוט זוכרת את התקופה שכולם פה הספידו אותה ואני מנסה למנוע מזה לקרות שוב..
)

חס ושלום

אני לא מבקר את אלאניס, סתם צחקתי. להיפך, אני מחסידיה הגמורים ביותר וכל צעד שהיא תעשה אהוב עליי, כי אני פשוט אוהב את אלאניס!!! אמנית, פרפורמרית ואישה גדולה מהחיים. ואין מה להספיד אותה, כי היא כבר השיגה את מקומה in the hall of fame לדעתי. לא היה, לא הווה ולא תהיה עוד זמרת מדהימה ומוכשרת כמוה!

Jagged chaos

New member
לא מסכים איתך...

ת'כלס גם אני פעם אהבתי כל מה שהיא עשתה... גם לא באמת אהבתי. רצף של דברים שלא אהבתי - בחירת השירים ב- URS, השינוי תדמית, ההחלטות האומנותיות והמקצועיות ובעיקר SO CALLED CHAOS, הקלו עליי להיות אובייקטיבי. כמובן, אין על ספוזד ולא על ג'גד.. מאז היא כבר לא אותו דבר בשבילי, ועל זה אלאניס אמרה בעצמה: Why it so hard to be objective about myself? פעם היא היתה יותר מבריקה

למעלה