``יש לי הרגשה``

``יש לי הרגשה``

יש לי הרגשה שאני מבזבז את זמני עלייך יש לי הרגשה שאת לא אמינה איתי יותר יש לי הרגשה שאת גונבת את כל האהבה שנתתי לך ולצערי רגשות אלו נכונים. יש לי הרגשה שתכניותייך הן, משחקים איתי יש לי הרגשה שאת בכלל לא רואה את זה יש לי הרגשה שאולי את מתעלמת מזה? אם חשבת שתוכלי ללכת לך מבלי לשוב וכך להשאיר אותי, כואב ועצוב את טועה חמדת ליבי, יש לך טעות אני לא יודע למה את עושה את זה כואב לי על כך, אך בכי לא תראי שיוצא ממני וניסיון נוסף לא אתן הבדיחה בסופו של דבר תהיה על חשבונך, לא על חשבוני. את ודאי שואלת את עצמך , ``הייתכן``? ואענה לך בחיוב,``אמת מחמל נפשי`` כן אין בי את הכוח או את היכולת לחזור לאחור אך כוח לעתיד יש, ועל כן לא אראך עוד קח קורה כש האהבה והאמון החזק שהיה לנו, הופך לאבק אני אשאר לי בגני, ואת?, תנדדי לך פה ושם, תגיעי אולי לאי-שם עד שתגיעי למעמד ``הר-נבו`` ובו, את תראי את זה בבירור, ותרצי להושיט ידך לגעת אך המראה שאת רואה הוא שקוף, לא תוכלי להתקרב, ובטח שלא לגעת ושם, במורדות ההר עינייך יצודו אותי ולא אראך לא אזכרך ואולי גם מתוך עקשנות לא אבה לשמוע את קולך כמו שהשיר הישן(במעט) אומר, ``אל מקום שבו, אולי כמו הר-נבו, רואים רחוק,רואים שקוף. באתי-

מילים קשות

באתי כולי תקווה שאלו מילים שאין להן קשר עם רגשותיך אתה שסתם כתבת אותם כחלק מהמכתבים שאנו כותבים לפורום... ואם אכן זו הרגשתך.. נסה לא להפוך את הדבר היפה שהיה למשהו מכוער כי בסוף זוכרים את הרע בלבד אפילו אם האמינות נעלמה ואפילו אם אתה באמת חושב ומאמין כי משחקת היא בך.. תן לה ללכת אל תנסה לעצור... תן לדברים לזרום כי רק כך אפשר לראות מעבר להם. אל תהפוך קטנוני אל תנסה לפגוע בה בחזרה זה רק יכאיב לך פי כמה.. הנח לדברים אל תפגע בה כפי שפגעה בך.. אין בכך כל תועלת מלבד השחרת הדברים היפים שהיו. וזה מנסיון חמוד האמן לי אין בכך כל תועלת.. תפוחית

למעלה