יש לי הרגשה שהחודש זה אבוד

ellieg

New member
גישה מעולה

מחזיקה
. אין מה לעשות, אבל לפעמים (בד"כ) לוקח זמן להגיע למינון וטיפול הנכון, מין חודש פיננסי. גם אצלי החודש הראשון על הורמונים לא היה כלום חוץ מביוץ טבעי. לפעמים יש לי הרגשה שמרוב שמנסים לעודד בפורום לא מספרים את הכל.(בטח מישהו יצעק עלי על מה שכתבתי).

אפרסקה

New member
תודה על העידוד+שאלה לנועם ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

תודה רבה בנות על התגובות הנחמדות
ושאלה לנועם- אמרת שהצטרוטייד עדיף על הדקפפטיל, יותר "ידידותי למשתמשת". אפשר לשאול למה הכוונה? תופעות לוואי? צורת הזרקה? אשמח לשמוע, תודה מראש.

נועם@בת

New member
לצטרוטייד אין תופעות לוואי

בכל אופן לא כאלה שאפשר לשים עליהן את האצבע (או שמקצרות את הדרך לרבנות
). את הצטרוטייד מזריקים כאשר הזקיקים מגיעים לגודל 13-15 מ"מ, כך שמשתמשים ב3-6 זריקות. החסרון שלהם הוא המחיר. לא זוכרת כמה משמעותי. נדמה לי שזה גם יקר לקופוה, כך שהקופה לא ששה לספק אותו. בהצלחה נועם

עוד מידע על צטרוטייד

הוא מגיע במזרקים מוכנים עם חומר הדילול, צריך להוסיף את התרופה עצמה, להחליף מזרק ולהזריק. העלות שלו (במכבי) למטופלת היא 190 ש"ח שזה 10% מהמחיר שלו!!!!!!!!! קונים בבית המרקחת של הקופה מה שהרופא שלי הסביר לי זה שההשפעה שלו מיידית ולכן לא צריך להתחיל הרבה זמן מראש כמו עם דקפפטיל. אני אישית הייתי מחליפה למזרק רגיל כי במזרקים המסופקים עם הערכה, תמיד נשארה לי בועת אויר בפנים, כי לא רואים את סוף המזרק. הוא מוסתר במין פלסטיק אפור כזה. אבל זו רק אני

למעלה