יש לי הצעה...

• פותח הנושא Y H
  • פורסם בתאריך

Y H

New member
יש לי הצעה...

ואני יודעת שזה בדקה התשעים... אולי כל מי שיכול/ה ותהיה/יהיה פה בערב יכנס לצ'ט??? אני מתה לדבר עם כולכן/ם!!!!!!!!!!!!!!

Y H

New member
מה זו ההתעלמות הזו???

עד עכשיו ישבתי וקראתי את כככככככככככככלללללללללללל מה שנכתב בפורום מאז שעזבתי (רמאית שכמוני, אני מודה, הפסקתי בדף 3) קלטתן את 8 הדפים הפעילים??? יש לי כמה שאלות: 1. רוני - מה אם הבובן שלך? עדיין כואב? זה היה משהו רציני? 2. ליאור - מה אם ההוצאה לאור שהציעו לפרסם משהו שכתבת??? 3. מה בנוגע ללעשות צ'ט היום בערב????????????????????

LiOr CaRtEr

New member
יפעעעעעעעת

שלא עונה באייסיקיו! בקשר להוצאה לאור... אני לא הולכת על זה, פרטים באייסיקיו!

Y H

New member
ידעתי שאת בטווווווווח

מסכימה!!! ת'אמת אין לי מושג איך עושים זאת ואני זוכרת שאת ארגנת את זה פעם קודמת.... אז תדריכי אותי... ואני פנויה רק תגידו מתי!!! דרכאגב, שירני, מה שלומך??? אני חייבת לספר לך ששמעתי שוב פעם את כל הדיסק של בריטני והכי אהבתי את שירים 8, 10 ו12 יש לך את המילים לשלוח לי??? וקישור לקליפ החדש שלה (יא לא מעודכנת שכמוני...)

NarihS

New member
חחח יפעתוש! איזה מתוקה!!!!

אני מתגעגעת כבר לשיחות שלנו!!!! מתי יהיה לך זמן להיות באיסיקיו?? וטוב, אני שירן המדריכה החדשה שלכם חחחחח אני יכולה כל הזמן חוץ מ- 21:30 עד 22:30 כי אני רואה סדרה.. והשאר לא משנה כבר.. אז... תחליטי מתי אפשר.. ושיר מס 8 זה touch of my hand שאני פשוט חולה על הפיזמון הזה!!! היא שרה את זה כל כך יפה! אבל הבנת בכלל על מה השיר עצמו מדבר? חח.. 10 זה shadow שזה שיר מזה מהמם! וואי שיר כזה יפה!!!! והיא שרה את זה כל כך מדהים!! איזה מושלמת היא!!! ו-12 זה אבריטיים וזה שיר פשוט מדהים
וכל מילה נוספת מיותרת. אוקיי הנה קישור למילים וקישור לקליפ אבריטיים זה מה שמצאתי ובכלל! האלבום הזה פשוט יפה! היא כזאת מוכשרת, ודרך אגב את ידעת שבריטני כתבה והלחינה בעצמה את השיר אבריטיים?? נכון מהמם?? וכמובן שהיא כתבה עוד כמה שירים מדהימים באלבום הזה. ו... זהו נכון?? נתתי לך כל מה שרצית :) ואם תרצי עוד משהו על בריטני- אני הכתובת!

למעלה