יש לי קטע שאפשר לעשות ממנו פ'ינוק..
היו 4 אנשים - "כולם", "מישהו", "כל אחד" ו-"אף אחד".. הייתה משימה חשובה לביצוע ו"כולם" התבקש לבצעה. "כולם" היה בטוח ש"מישהו" יבצע אותה. "כל אחד" היה יכול לעשותה, אבל "אף אחד" לא עשה זאת. "מישהו" התרגז מאוד, כי זאת הייתה משימת "כולם". "כולם" חשב ש"כל אחד" היה יכול לעשות אותה, אבל "אף אחד" לא הבין ש"כולם" לא יעשה אותה. בסוף "כולם" האשים את "מישהו" כאשר "אף אחד" לא עשה מה ש"כל אחד" יכל לעשות.. עכשיו! זה נשמע פטתי ועלוב.. יש לי את זה גם באנגלית שזה נשמע הרבה הרבה יותר טוב! there were once four lazy people called Anybody, Nobody, Everybody and Somebody. There was an important job to be done. Everybody was sure that Somebody would do it. Anybody could do it, but Nobody did it. Everybody was angry because Nobody had done it. In the end, Everybody blamed Somebody, because Nobody did what could have be done. אפשר לכתוב את זה לאנשים כשצריך לעשות איזה משהו ביחד.. לבנות משהו.. (כשזה לא הרבה אנשים..) וככה זה מעודד אותם לעשות.. וגם משעשע במקצת.. תחשבו על זה! =) נ.ב. את הסיפור באנגלית תקראו פעם אחת כאילו אלה אנשים.. ועוד פעם באמת.. (נווו אתם יודעים על מה אני מדברת!) אגב.. אם כתבים את זה באינגליש לאנשים רצוי לבדוק קודם אם הם יודעים אנגלית.. זה יכול להיות מבדר אם הם לא.. P= או סתם מעצבן.. "כ"כ הרבה השקעתי והוא לא יודע לקרוא את זה?! בעעע" אוהבתתת
גדול גדול! =)