יש לי הצעה

פרסה

New member
יש לי הצעה

נעשה מפגש פורום בבית של תומר (נשמע לי קרוב) ואז נכיר יותר אחד את השני ונעשה פרימריס (או איך שלא כותבים את זה) תכינו שלטי תעמולות ונראה את מי נבחר 0נראה לי שלא יהיה מי שיבחר כי כולם הציעו מועמדות)

taos

New member
חחחחח רעיון מצחיק

אבל אני גר ברחובות ואני לא יודע כמה זה קרוב לרוב הגולשים פה חוץ מזה אני לא בקטע של להיפגש

Bla©k ¢At

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo15.gif

אני גרה באזור של רחובות(בסביבות החצי שעה מקיבוצי הקט)
ולמה שלא נפגש
לא דווקא לפריימריס, אלא להכיר אחת את השני(
) הסברים במסנג´ר/איסיקיו/מסרים

taos

New member
אתם שפויים?

אני בן 19!!! אני גר עם ההורים אני יעשה מפגש לגילאי 13 14? יחשבו שהשתגעתי או משהו

Bla©k ¢At

New member
אז בוא נדסקס עכשיו ../images/Emo15.gif

על מפגש. שכל אחד יציא מקום, כרגע רק מקום, לא תאריך ולא שעה, רק מקום. אני מציעה- בת"א- עזריאלי-
אזור רעננה- אחד הקניונים-
אזור רחובות-
*מעולה בשבילי, ובשביל תומר...* אז תמשיכו להציע

קח מקל קח תרמיל בוא איתי אל..../images/Emo28.gif

[URL='http://'] הגליל[/URL] צפון!! מה איתנו?? נשכחנו??

Bla©k ¢At

New member
כן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

למה שלא לפחות תציאי מקומות, שיהיה בטוח להגיע לשם

angel457

New member
חחחחחחחחחח!!!!!! אני מציעה....

קניון עזריאלי!! זה קרוב לבית שלי 2 דקות באוטו... או באיזור של ת"א-רמת גן- גבעתיים!!! זה יהייה הכי מצויין!!!!

Bla©k ¢At

New member
עזריאלי לא... ../images/Emo15.gif

רמת גן- איזה קניונים יש
כנ"ל גבעתיים. תציעו
רק עם זה באמת חשוב לכם

taos

New member
אתם לא רציניים

כל אחד רוצה קרוב אליו אז תתפשרו על מקום מרכזי כמו עזריאלי שיש לשם רכבת ישירה ונוחות הגעה יחסית טובה אני גר ברחובות ואני בא לת"א 3 פעמים בשבוע ברכבת אז אם פעם אחת תבואו לא יקרה לכם כלום

angel457

New member
נכון.... הרכבת מגיעה...............

ישר לתחנה בעזריאלי... וברמת גן יש את קניון איילון ואלרם... בגבעתיים אין קניון.... אבל אני חושבת שעזריאלי יהייה הכי נוח והכי טוב למפגש...

Bla©k ¢At

New member
כן אבל ../images/Emo15.gif

אני הייתי ביום שלישי בעזריעלי, והייתי מזה לחוצה, בגלל ההתראות, והמפגש עם אלו שאני לא מכירה
אבל, אפשר בעזריאלי. אחרי שקבענו מקום, איזה תאריך
אני מציעה בפסח(למרות שזה עוד הרבה זמן) מה איתכם

angel457

New member
סבבה.... כנסוו!! יש לי הצעות...

אולי ניפגש בפורים או בפסח כמו שאלונע אמרה כי אלו החופשות הכי קרובות שיהייו אבל תעלו הצעות!!!!!

BalBulaGirl

New member
אז בפסח../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

עזריאלי, פסח. תאריך מדוייק עכשיו- 17/4- יום חמישי 18/4- יום שישי 19/4- יום שבת 20/4-יום ראשון 21/4- יום שני 22/4- יום שלישי 23/4-יום רביעי. תבחרו את אחד התאריכים. מי שלא יכול שירשום בפורום, ובאיזה תאריכים הוא יכול. ומי שיכול שירשום. מכאן והלאה, ימשך הדין במסרים בלבד
במועד יותר קרוב לתאריך, אני אשלח אימייל עם מידע על מקום המפגש מה צריך להביא וכו´. מי שיכול ולא יכול, שישלח אלי מסר. כמובן שתלוי במזג האוויר(יהיה נראה לי נעים) ובתחרויות שיהיו. אז, תשלחו מסר(לניק הזה בלבד
)

למעלה