יש לי הצעה!!!!!!!

ReBeLdE wEy

New member
יש לי הצעה!!!!!!!

תגידו רוצים שנעלה לעצמו (איזה 10 ילדים או פחות) את הערוץ על אתר בנפרד כדי שלא יהיה הרבה עומס?......כמו שהאתר רבלדס נט עשה וגם השאר?..... אני לא יודעת איך אבל אפשר לברר ולשאול...... רוצים???.. לפחות לנסות!!! מישהו רוצה לעשות את זה איתי?

ReBeLdE wEy

New member
תודה אני אנסה!! אז את יודעת איך

עושים את מה שהצעתי בהודעה למעלה?.....

ReBeLdE wEy

New member
זה לא עובד לי באתר שלך......:(...

אם את יודעת אז את יכולה לעזור לי לעשות את זה?..... פעם אני ניסיתי אבל לא נראה לי שהצלחתי...... בקשה תעזרי לי!!!!! אפשר להעלות בגאוסיטיאס?

טוב תקשיבי

יש לי אתר עם בעיות קצת כי הוא עוד חדש והכל.... אבל אם תהיה לך כתובת... אני אדאג להכין לך את העמוד עם הטלויזיה (ואני אשלח לך באייסי או במסנג´ר.... ותעלי לאתר שלך :)) טוף?

ReBeLdE wEy

New member
מה זאת אומרת אם תיהיה לי כתובת?

כאילו אם כבר פתחתי שם אתר?..... אז כן יש לי כמה שהם בגאוסיטיאס?..אבל איך מעלים?.....

ReBeLdE wEy

New member
כן יש לי......

ומה שלך שאני אוסיף אותך עכשיו?...... אייס: 153796062 (אני לא מדליקה תמיד) מסנג´ר: [email protected] תודה!..... (תכתבי לי את המסנג´ר שלך)

Nick Master

New member
../images/Emo31.gifההצעה לא אפשרית.

מכיוון שכדי להעלות את הערוץ לשרת את צריכה להיות מחוברת אליו ישירות, ולא דרך שרת אחר. מה שאתם תעשו, רק יגרום עומס ייתר על השרת.

ReBeLdE wEy

New member
אה...ומה זאת אומרת מחוברת ישירות??

פעם כשאזול היה בכתובת הישנה אז הורדתי למחשב ותמיד כשרציתי לראות הייתי מדליקה את הערוץ מהתיקיה ששמרתי אותו שם.. (אבל כמובן מתחברת לאינטרנט)...אז לזה הכוונה?... (ניסיתי להעלות אותו ככה אבל אני לא זוכרת מה קרה)....

felipe colombo

New member
אני אסביר..

הערוץ שמשדר בארגנטינה העלה את השידורים שלו לרשת אונליין, כל שאר האתרים שאפשר לראות דרכם את הפרקים בארגנטינה מתחברים הם עצמם לשידורים, ובכך מגדילים את העומס ע השרת שדרכו העלו את השידורים, כדי לשים את הערוץ לשידור אונליין לבד צריך מישהו שיש לו בטלוויזיה את הערוץ שמשדר את המורדים בארגנטינה, שיש לו גם כרטיס tv-in והוא גם צריך להיות מחובר בלי הפסקה לרשת ושהטלוויזיה תישאר כל הזמן דלוקה..

felipe colombo

New member
אהה.. ועדיף שיהיה לו אינטרנט..

-כמה שיותר מהיר(לא הכרחי אך חובה אם רוצים לראות באיכות כמו שצריך)..

למעלה