לאב יו טוווווווו!לירושלמתתתתתת
א אסי שחר המדהימה New member 23/9/04 #72 ../images/Emo99.gifאת כן לירוששששש../images/Emo99.gif לאב יו בובה
ג גלושש New member 22/9/04 #61 לירושלמת יותר |גמד| אווף אני לא מפסיקה לשמוע את השיר הזה: "כך ראיתיך עומדת ומצפה ובפנייך אור ועצב רב כך לקחתיך איתי אל החופה את היחפה עם כתר של זהב" הראל סקעת שליטההההההההההההההה
לירושלמת יותר |גמד| אווף אני לא מפסיקה לשמוע את השיר הזה: "כך ראיתיך עומדת ומצפה ובפנייך אור ועצב רב כך לקחתיך איתי אל החופה את היחפה עם כתר של זהב" הראל סקעת שליטההההההההההההההה
ג גיגי123 New member 22/9/04 #63 חחחח גלושלמתת ../images/Emo98.gif סקעת?!?! מה עם תומרוששששששש טל המושלםםםםם ?
ח חולה על אפרת ונתי1 New member 22/9/04 #14 אמממ אין לי בעיה../images/Emo45.gif...מאיושלמת.... אחח כמה זמןןןןןןןןןןןןן...חולה עליך!!! כמה זמן לא דיברנו?!?!?
אמממ אין לי בעיה../images/Emo45.gif...מאיושלמת.... אחח כמה זמןןןןןןןןןןןןן...חולה עליך!!! כמה זמן לא דיברנו?!?!?
מ מותק שכמוני New member 22/9/04 #16 לא כפת לי! בכיף! זה ארבעה ימים לפני היום הולדת שלי!!! איזה כיף לראות את כולכם זו כבר מתנה! חחח
א אפרת וטלי השוות New member 22/9/04 #18 איזה מותק!!!! לא סתם מותק שכמוני! יששששששששששששש איזה כיף בינתיים תאריך נוח (לא לפתוח פה לשטן!!) לא אמרתי כלום לא אמרתי כלום! ולמי שלא יודע איזה יום זה יוצא אז זה ביום רביעי שבוע אחרי הערב חג
איזה מותק!!!! לא סתם מותק שכמוני! יששששששששששששש איזה כיף בינתיים תאריך נוח (לא לפתוח פה לשטן!!) לא אמרתי כלום לא אמרתי כלום! ולמי שלא יודע איזה יום זה יוצא אז זה ביום רביעי שבוע אחרי הערב חג
מ מותק שכמוני New member 22/9/04 #22 תודה מאמי...אממ מאיה? תקני אותי אם אני טועה..אני קצת סנילית בזכירת שמות...חח...