יש לי הצעה.... (ספוילר)

Power of3

New member
יש לי הצעה.... (ספוילר)

אחרי שראינו כלכך הרבה תאוריות על איך שדמבלדור נרצח אני רוצה להציע כזה דבר כל אחד יכתוב מה הוא/היא חושב על סנייפ ומה נראה לכם שיקרא איתו בספר השביעי......

shiraz potter

New member
אני חושבת ש...

שסנייפ מגעיל!!!!(אני שונאת אותו!!!) מה יקרה בספר השביעי?... האמת שאין לי מושג... מקוה שיתפסו אותו וישליכו אותו באזקבן!!!!!!!

2לארה

New member
סנייפ ../images/Emo58.gif

הוא הדמות הכי מורכבת. וכמובן שאין לזלזל בו, כי הוא אחד הקוסמים הכי חזקים שיש. העובדה שהוא מליט הכרה כ"כ מעולה והוא יכול ל"שחק" בשני הצדדים. בו נצא מנקודת הנחה שהוא אכן רע...אז מכאן נובע שהוא הצליח "לעבוד" על דמבלדור שהוא הקוסם החזק ביותר. ואם הוא אכן טוב (וזו הגרסה שאני דבקה בה), אז הוא ללא ספק מצליח להוליך את וולדי שולל. אני חושבת שסנייפ יהיה דמות משמעותית ביותר בספר השביעי. הוא יהיה זה שיציל את המצב (אל תשכחו שרולינג מאוהבת בדמות שלו). העובדה שהוא הרג את דמבלדור היא רק הדרך שנסללת בפני הארי להריגת וולדי. דמבלדור עצמו לא ייחס למוות משמעות גדולה כ"כ (לעומת וולדי). ברגע שסנייפ הרג את דמבלדור הוא יצר מצב שוולדי סומך עליו במאת האחוזים, דבר שיעזור לו להסיט את תשומת ליבו של וולדי ממעשיו של הארי. אני חושבת שבסוף סנייפ ימסור את וולדי להארי על מגש של כסף.

Alfasa

New member
אחח אני מוכנה לשים כסף ש ../images/Emo58.gif

רולינג תהרוג את הארי בסוף. מתאים לה לסיים את זה ככה....

scudnick

New member
סביר להניח,

כי זה יפסול את האפשרות של ספרי המשך נוספים ככה שלא ינדנדו לה.

G e o r g i a

New member
לא נראה לי שזה שיקול מבחינתה.

וחוץ מזה, היא תכננה את הסוף של הספר כבר בשנת 1997, אם לא יותר, והיא אמרה שזה אותו סוף גם היום.

Roonil Wazlib

New member
צודקת

זה לא מתאים לה, אבל אני בכל זאת מחזיקה אצבעות למוות של הפוטר האחרון (לא שיש לי משהו נגד הקודמים, אבל אם רק הוא נשאר, שלא יהיו עוד כמוהו...)

../images/Emo58.gif../images/Emo84.gif../images/Emo76.gif

אממ, אני כל הזמן משנה את דעתי בעניין... מצד אחד נראה שסנייפ הוא מהרעים, כי הוא הצליח לעבור את המחסום שאוכלי המוות הציבו, ושאר חברי המסדר לא הצליחו, לעומת סנייפ שעבר את המחסום בקלילות. ויש גם את הקטע של הנדר לנרקיסה, אולי הוא נדר ממש בכנות, או שהוא נדר מחוסר רצון ומהרצון להוכיח שהוא חלק מהם.. מהצד השני, מתאים לג'קר להטעות אותנו ממש בסוף הספר, להראות שסנייפ הוא אוכל מוות לתפארת ואז בסוף הספר הבא הוא יהיה תלית שכולה שמן, והדעות של דמבי בדר"כ מתגלות להיות מדוייקות, ויש לסמוך עליו בעניין. זכורה לי רק פעם אחת שהוא טעה, בסוף הספר השלישי הוא אמר להארי שוולדי לא ירצה משרת שחב את חייו להארי, ובספרים הבאים זה נראה כביכול לא נכון, מי יודע, יכול להיות שזה יתגלה להיות נכון... העלתם גם את האפשרות שג'קר עלולה להרוג את הארי בסופו של דבר, לדעתי היא תשאיר את הסוף פתוח כזה, ז"א, ממש ברגע המתח היא יכולה לסיים את הספר, בסגנון "הנסיכה הקסומה"...

G e o r g i a

New member
אני די בטוחה ש...

יהיה עם הקטע של זה שוולדמורט לא ירצה משרת שחב את חייו להארי, כמו שדמבלדור אמר, בספר השביעי. רולינג לא סתם כותבת פרטים כאלה.

your avi

New member
../images/Emo58.gif

בהתחלה הייתי פשוט *בטוחה* שסנייפ הוא דווקא טוב. אחרי שכל כך הרבה אנשים בטוחים שהוא טוב, יש לי הרגשה שהיא תעשה לנו הפוך על הפוך על הפוך שהוא רע. אם הוא רע- אז זה סתם מגעיל ולא בסטייל שלה. אם הוא טוב- זה כבר די צפוי. אז אני לא יודעת מה נכון. אני רוצה שהוא יהיה טוב, כי אני חושבת שהוא אחת הדמויות הכי מעניינות. בתור החלק שהוא נותן בכל הספרים, אני ממש אוהבת אותו, ברור שבתור בן אדם הייתי מוכנה לתלוש לו כל שערה שומנית מהראש, אחת אחת.
אני לא יודעת איך זה יגמר, אבל אני רוצה שזה יגמר בכך סנייפ ברגע האחרון מציל את חייו של הארי, כאילו, אני רוצה שנחשוב שהוא רע עד הרגע האחרון. בצורה הכי סדיסטית שרולינג תוכל לחשוב עליה, לענות אותנו עד שתגלה את האמת רק ברגע הכי הכי האחרון. ועוד לפני שנוכל לעקל את זה, הוא כבר ימות בשביל הארי. זה הסוף שאני רוצה.

דנדושי1

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך!

גם במי שהוא וגם בסוף של הספר אני רק הייתי שמה כפפות לפני שהייתי תולשת לו את כל השערות השומניות שלו אחת אחת...

think about me

New member
לדעתי הוא טוב דווקא ../images/Emo2.gif

זאת אומרת, אני מאוד בעד התאוריה שדמבי התחנן שהוא יהרוג אותו וכל זה, ולא שהוא יחוס על חייו... לדעתי סנייפ יתגלה כמישהו טוב, למרות שאולי הוא ימות במין מסתורין כזה, ולעולם לא נדע... וואי אני אתחרפן אם זה יקרה
!! תארו לעצמכם שמוצאים את סנייפ מוטל ללא רוח חיים, לא ידוע למה ואיך ומי הרג אותו, ולעולם לא נדע האם הוא טוב או רע!!
אוי, שונאת סיפורים שנגמרים ככה [למרות שכתבתי אחד כזה בכיתה ז'
]

למעלה