יש לי הצעה לסקר

tomerebelde way

New member
יש לי הצעה לסקר

כל אחר ירשום את האתר המועדף עליו של המורדים ועוד יומיים אני יחשב איזה אתר הוא האתר שהרוב מעדיפים אותו ואני ירשום את התוצאות

rebelde way net

New member
האתר המועדף עליי הוא...............

www.rebeldeway.net כי הוא האתר שלי, ויש לו גם את הכתובות הבאות: www.rebeldeway.s5.com www.rway.s5.com www.rway.8m.net

ואני הכי אוהבת את האתר...

WWW.ERWEB.UP.CO.IL וזה גם בגלל שהו האתר שלי וגם בגלל שאני יודעת שיש בו מלא דברים כמו תמונות הורדות מיליון כתבות מידע ועוד מלא דברים....

תעני לי שניה

את בת ואת שולחת תמונות של מיה חצי ערומה מה את לסבית או משהו?בכל מקרה אם את כן ואת את לא קבלי את זה

boly

New member
אני?

מה אתה מפגר.... אני הורדתי את הכתובת ובגלל זה אני פרסמתי את התמונה... מה אתה סטרייט אם כן אז אתה לא תקבל את הפנטזיה שלך

זה לא שווה שכל אחד רושם את האתר שלו

מה יצא מזה
האתר המועדף שלי הוא...אוווווווף יש לי שניים
www.rebeldeway.co.il-הרישמי www.rebeldeisrael.up.co.il

rebelde way net

New member
רק שאני יבין.......................

אני היחיד פה שאוהב את rebeldeway.net?????????????????????????????????

ובקשר לאתר שלך הוא מאוד יפה אבל חבל

שאי אפשר להגיב על כל תמונה ותמונה כמו שהייה בעיצוב הכי הכי ראשון

ובאתר שלך אתם כבר

בקושי מעדכנים וחוץ מזה זה הייה הרבה יותר יפה כשהיינו מוסיפים תמונה והיא ישר הייתה הולכת למאגר התמונות אבל גם ככה אני אוהבת את האתר שלך

טוב תיראו אז אפשר לעשות ככה

שאף אחד לא יוכל לבחור באתר שלו ואם ככה אני בוחרת בצורה ישרה את האתר WWW.CAMIBOR.UP.CO.IL

Mariza

New member
אתר שווה על המורדים

יש אתר שווה על המורדים ב- www.rebelde-israel.kef.li אבל אני מעדיפה את אתר קטנטנות-ישראל שמורידים בו את התאטרונים המלאים ב:www.chiquititas-israel.kef.li

גם אני אוהבת את קמיבור../images/Emo70.gifאלה ולירון

יש לכם אתר סוף הדרך
תמשיכו לעדכן אותו,ולישםלנו דברים נדירים

Nישהו יכול להגיד...

מאיפה התמונה המהממת של לואיסנה למי שיש את האתר של התמונות שיגיד לי בבקשה המון תודה מעיין

למעלה