יש לי הצעה בשבילכם

zoomzom

New member
יש לי הצעה בשבילכם

יש חברה חדשה בישראל שפועלת על רעיון קצת שונה. הם אומרים שכל יום אנחנו ממליצים על דברים לחברים שלנו כמו ללכת לקולנוע או לקנות דברים אז לדוגמא אני הלכתי לסופר פארם נהניתי והמלצתי לעוד חמישה חברים כל אחד מהם המליץ ל5 חברים שהמליצו ל5 חברים ביחד המלצתי בעקיפין ל125 חברים נגיד שכל אחד קנה במאה שקל אז הסופר פארם עשה שתים עשרה אלף שקל וחצי למה לי לא מגיע 10 אחוז לפחות? החברה אומרת שתיקנה ממוצרי החברה ב150 דולר ותמליץ לאנשים לקנות גם ממוצריה וכך תרויח כסף במילא אתה קונה מוצרים אז למה לא להרויח על זה כסף? החברה אומרת שעם תצרף רק איש אחד בחודש יצרף רק איש אחד בחודש אז בחודש השישי יהיו לך בערך 300 דולר ובחודש השביעי 600 דולר בחודש השמיני 1200 דולר ובתשיעי 2000 וכך הלאה מרגע ששילמת 150 דולר הפכת להיות סוכן שלהם והם יעזרו לך לצרף אנשים גם תוכל ללכת להרצאות שלהם וכו. החברה קיימת גם ביותר מ30 ארצות כבר 15 שנה אני אומר עם אני במילא קונה אז למה לא להרויח על זה כסף? דרך אגב שם החברה ניו וייס לפרטים והרשמה כתבו ל [email protected]

בולשיט ה-MLM

Multi Level Marketing רעיון ישן. וגרוע. כמעט ונתפתיתי, פעם. לקח לי לילה של מחקר ומחשבה בשביל שהדם יעלה לי לראש, כדי לראות עד כמה זה לא הגיוני. אני יכול לכתוב מאמר בן חמישה עמודים עם כל הטיעונים, מכל ההיבטים, בעד - ואז, צורת הנגד החביבה עלי ביותר, לפרק את ה``בעד`` לגורמים קטנים, להראות עד כמה הוא לא הגיוני. מכיוון שעשיתי לעצמי חוק לקצר כאן, עד שיאמרו לי ``לך מפה, סנילי זקן`` (אז אפסיק לכתוב בכלל), נתמקד אך ורק באחד הטיעונים, שהוא טיעון של ``הסקת מסקנות מהמעשה``. חברת MLM מסויימת, במסגרת הפיתויים-המתמיים, הראתה לי, שמיכוון שאני צריך להוסיף ``רק שני אנשים``, וכל אחד מהם צריך להוסיף ``רק שני אנשים``, וכל אחד מהם צריך וכן הלאה וכן הלאה, מתוך הנחה שעל כל מצטרף אני מקבל - נניח - סנט, הרי שתוך שלושים מחזורים - שלושים מחזורים בלבד! באמת כלום, רבותי, כמה כבר צריך בשביל שלושים מחזורים של ``למצוא שני אנשים``? כמה זמן יקח לכם למצוא שני אנשים? כמה זמן להם? באמת כלום - יש.... מחזיקים חזק? לא פחות מכחמישה מליון דולר באמתחתי. יפה? מאוד. חביב. נחמד. מפתה. העניין הוא, שעד כמה שזה נחמד, תוך כשלושים וששה מחזורים, צורפו למאגר האנשים למעלה משמונה מיליארד איש. מישהו שם לב לבעיה הקטנה כאן? מנחשים? חושבים? יש שישה מיליארד תושבים על פני כדור הארץ, יקירי. אם באמת לוקח כל כך מעט זמן ``למצוא רק שני אנשים``, והרי זו הצעה שאף אדם לא יוכל לסרב לה, הרי שמזמן השתמשו כבר בכולנו, עד אחרון תושבי כדור הארץ, כולל הגמדה הצולעת הכושית שגרה בבקתה מבודדת בדרום קמצ`טקה. לילה טוב. -- And I believe at heart - everyone`s a killer

flowr..

New member
אממ... מיטל.

(סליחה על ההתעלמות מהנושא עליו מדברים). גיל 23 הוא לא גיל ``מופלג``... אם אתה רוצה לכתוב בפורום- כתוב נא. ממש לא נראה לי שמישהו יסלק אותך: ``לך מפה, סנילי זקן``...:) חח. flowr..

למעלה