יש לי הצהרה שלגמרי מצדיקה פתיחת שרשור חדש

RenanaD

New member
אוקיי...

(עדיין מעניין
)

לצערי, מצטרף לאכזבה. ראיתי בזמנו את 2 העונות הראשונות שהיו עוד נסבלות (זה היה בזמן של שעמום מוחלט).
לדעתי בדיחות רדודות, גסות ומיחזור שלא נגמר. ובעיקר, לא מצחיק אותי!
לא ממש מבין את ההתלהבות של אנשים על זה.

אבל היי, מגניב לך. תהני! (וסורי
)

RenanaD

New member
אוף אתכם...

עד שסוף סוף קורה משהו חדש אתם מבאסים

איילת, האמת שלא כ"כ שמתי לב עד שאמרת, אבל יש בזה משהו. כן שמתי לב ל-2-3 בדיחות יהודים שלא הצחיקו אותי ושהייתי שמחה אם לא היו מופיעות בתסריט, אבל אמרתי לעצמי שזה רק בגלל שאני יהודיה, אז ברור מן הסתם שיש לי איזו נקודה רגישה לדרך שבה מציגים אותנו בטלוויזיה האמריקנית...
אבל חוץ מזה, כן, עכשיו שקראתי זה בטח יבלוט לי יותר. מקווה שאהנה מהסדרה בכל זאת

o0Invisible0o

New member
סורי.

אבל באמת כאילו, נראה לי שכולנו עדיין רואים אותה? אני עדיין רואה אבל יש לי ממש אנטי כלפיה. אני בטוחה שאת יכולה להמשיך להנות ממנה..באמת.
סורי שביאסנו אותך בתגובות.

RenanaD

New member

מעניין כמה זמן ייקח לי להגיע אליכם! אני ב-13 עכשיו. פרקים כ"כ קצרים, זה כיף.

limors2

Well-known member
רננה רננה!

מה קורה עם הסרט ההוא עם ג'ראד ומת'יו מקונוהי? אחותי שאלה אותי אתמול אם הוא בוטל כי לא מצאנו אותו בIMDB

RenanaD

New member
וגם ג'ניפר גארנר כמובן! כןכן, בואו נדבר על זה

קודם כל, לא רק שהוא לא בוטל, הוא יוצא לאקרנים בארה"ב בשבוע הבא

ובישראל ב-16.1.2014! אני כ"כ שמחה שהוא יוקרן גם פה.
חוץ מזה, כשרק סיימו לערוך אותו וכאלה אף אחד לא שם עליו בהתחלה, אבל מפסטיבל אחד לשני הוא תפס יותר ויותר באזז והיום כולם חופרים על הדמות של ג'ארד, שהוא גונב את ההצגה ושהוא מדהים ואפילו הולך לזכות באוסקר לשחקן המשני
טוווווב...
קראתי איפשהו שבהתחלה הסרט היה אמור להיות מופץ בתאריך מאוחר הרבה יותר, אבל הקדימו אותו בשביל הסיכוי לאוסקר. אין לי מושג אם זה נכון.

טריילר
IMdb (איך לא מצאתן?...)

RenanaD

New member

אני די בטוחה שיהיה מפגש צפיה של חברות שלי שאוהבות את 30, אבל מצד שני אני גם די בטוחה שלא יהיה אכפת לי לראות את הסרט פעמיים, אז... בואו נארגן מפגש

RenanaD

New member
גם לילך כתבה לי היום!

אני כבר בפרק השני בעונה השניה

LemonLimeLilach

New member
יאי ראיתי היום סרט ב10 שקלים!

ואכלתי כל כך הרבה פופקורן שבא לי קצת להקיא!! ראיתי בלו ג'זמין ואהבתי. הוודי אלן האחרון שראיתי היה ההוא בפריז ולא אהבתי בכלל אז היו לי קצת חששות אבל אהבתי.

בטריילרים היה סרט עם רייצ'ל מקאדמס ואחד שלא מוכר לי שיכול לחזור בזמן. והיא עשתה כבר סרט אחד של לחזור בזמן אז מה הקטע???????

RenanaD

New member
חברה שלי היתה בטוחה

שיישארו לה היום כרטיסים, ברגע האחרון
חיה בסרט. זה מבצע ממש שווה! איפה הימים שסרט היה עולה 15 שקל...

LemonLimeLilach

New member
האמת שהיו כרטיסים

קנינו ב6 ורבע בערך לסרט של 7. אבל לסרטים של 9-10 לא היה כלום

למעלה