יש לי הפתעה

מצב
הנושא נעול.
יש לי הפתעה

יש לי הפתעה
אני צריך עזרה היום הגיע לאוזני שמפרקית נידרפלור עובדת באגד ויצא היום לכביש מכונה זו הורכבה בארץ על פי המרכב של אגד אם יכול להוסיף פרטים אני ישמח מאוד במיוחד אתה בני הספל או אנדי מישהו תודה רבה

ראה ארכיון הפורום. המידע כבר עתיק.

יש לי הפתעה
אני צריך עזרה היום הגיע לאוזני שמפרקית נידרפלור עובדת באגד ויצא היום לכביש מכונה זו הורכבה בארץ על פי המרכב של אגד אם יכול להוסיף פרטים אני ישמח מאוד במיוחד אתה בני הספל או אנדי מישהו תודה רבה
יש בארכיון צילומים מלפני חצי שנה של הדו-מפרקי הזה. מדובר באוטובוס גרוע ובעייתי. אגד ירושלים מתים להתפטר ממנו כבר. בארכיון הפורום תמצא לפחות 12 צילומים של המאן הזה.

נכון להיום במהלך היום היא עובדת על

יש בארכיון צילומים מלפני חצי שנה של הדו-מפרקי הזה. מדובר באוטובוס גרוע ובעייתי. אגד ירושלים מתים להתפטר ממנו כבר. בארכיון הפורום תמצא לפחות 12 צילומים של המאן הזה.
קו 6 ובערב על 39 מביקורת ששמעתי מאחי הקטן (שנוסע בה קבוע) היא צפופה ולא כ"כ נוחה לצערי הרב כל פעם שאני נוסע בקו 6 היא בכיוון ההפוך

טוארג

New member
נסעתי בה מזמן בקו 31.

קו 6 ובערב על 39 מביקורת ששמעתי מאחי הקטן (שנוסע בה קבוע) היא צפופה ולא כ"כ נוחה לצערי הרב כל פעם שאני נוסע בקו 6 היא בכיוון ההפוך
נסעתי בה מזמן בקו 31.
חוצמזה, היום כבר הספקתי לנסוע פעמיים בקו 27 להדסה עין כרם ובחזרה, ופעמיים נפלתי על O405 סגול. הדבר הזה הוא מטוס!!! כמעט עפתי תוך כדי נסיעה בגלל המנוע החזק.

יש לי חיבה מיוחדת ל8312801

נסעתי בה מזמן בקו 31.
חוצמזה, היום כבר הספקתי לנסוע פעמיים בקו 27 להדסה עין כרם ובחזרה, ופעמיים נפלתי על O405 סגול. הדבר הזה הוא מטוס!!! כמעט עפתי תוך כדי נסיעה בגלל המנוע החזק.
יש לי חיבה מיוחדת ל8312801

תשובה לטוארג

נדמה לי שראיתי אותו היום בקו 32.
יכול להיות? זאת מפרקית אדומה נכון?
תשובה לטוארג
8312801 (פנימי 77982) זה לא מפרקית אלא 0305 עירונית רגילה ולגבי הנידרפולר המפרקי - ראיתי אותו היום אחה"צ ברחובות על 174

טוארג

New member
כנראה שראיתי מכונה עם לוחית דומה.

תשובה לטוארג
8312801 (פנימי 77982) זה לא מפרקית אלא 0305 עירונית רגילה ולגבי הנידרפולר המפרקי - ראיתי אותו היום אחה"צ ברחובות על 174
כנראה שראיתי מכונה עם לוחית דומה.
תודה בכל אופן!

בקשה קטנה אביתר

בקשה קטנה אביתר
אם אתה יכול שלח לי את התמונות או את מס' העמ' תודה רבה לך

בירושלים הן עובדות

יש לי הפתעה
בירושלים הן עובדות
כבר תקופה שלמה רק לאחרונה הוחלט להזמין השנה 31 מפרקיים כאלה בעיקר באיזור ירושלים הם צבועות בצבע לבן נכון? דין תומאס או אביתר יוכלו לתת לך פרטים נוספים מכיוון שאני לא ירושלמי

hemimoh

New member
יש תמונה של המפרקית באתר אגד גלריה

יש לי הפתעה
יש תמונה של המפרקית באתר אגד גלריה

מצב
הנושא נעול.
למעלה