יש לי הע/ארה

קפת

New member
יש לי הע/ארה

ג'ינג'י/ת זה כמו מרוקאי/ת, רק אשכנזי/ת. לא מניע לי האוטו. זה מה. ולפני שאתם מתחילים עם הבדיחות השובניסטיות, מאסכולת "נסי להכניס את המפתח לסוויץ' ולסובב, כשאת לוחצת בו זמנית על דוושת הגז", אני מציעה לכם להיזהר ולקרוא שוב את הצהרת הפתיחה שלי. ופטר? איפה הוא כשצריכים חמור?

קפת

New member
סאמאמקום על המוסך של ניסים

שוב הכניסו לי את האלמנט. והפעם לא שמו גריז לפני. זה כאב.

Le Fay

New member
הכנסת מפתח לסוויצ' וסובבת?

למה להעליב מרוקאים? אצלם האדום חינה ויורד בבליצ' פלטינה.

קפת

New member
אדום טחינה ובלינצ'ס פלטינה...

רק אוכל יש לך בראש.

Le Fay

New member
מה שנכון (אבל הפעם חשבתי חריימה).

אם עוד לא אמרו לך, תהילת האדום פה גזה תחילה (צ'אלי את בירנבוים), ובינתיים רק הצהוב עולה, מהשתן והבננות; אבל הטרנד האמיתי עכשיו - להלבין! תפתחי עיתון תירי איך כולם אצלנו מלבינים פנים ושיניים, את כתמי הלידה והעור, את דרכי הנשימה בשאיפה ולורידים בהזרקה, את העבר של רפול ואת ההון של שרון. נירה לי איך שסובבתי את הגב הפסקנו ייבוש ונעשינו מכבסה. והדבר היחיד שלא מבינה, זה למה בסדר הזה: אצלי במרפסת השירות הסדר הפוך.

קפת

New member
ככה זה כשמסובבים את הגב

ולא את הרולטה. יש תוקעים לך סכין, אבל אם תעמדי עם הפנים לקיר, הכל יסתובב לך לכל הכיוונים. ייבוש והלבנה זו הוצאה מוכרת?

Le Fay

New member
הכנסה!

אבל אם תופסים אותך בהלבנה זה ייבוש. מקובל עלי מפי מיאמוטו מוסאשי שרק הגב לקיר. פנים לקיר לא מסובבת כוכך מהר, חראם על המוסיקה, הזיונים והסושי. רולטה זה מצייד הצבאים, לא? <אחת, שראתה מקרוב שתי מכונות משחק ואת שפת הבריכה>

Le Fay

New member
או נינג'ה.

אבל בשנים האחרונות מוציאים אותם בירוק.

למעלה