יש לי הליקובקר

• פותח הנושא s310
  • פורסם בתאריך

s310

New member
יש לי הליקובקר

לטיפול שתיתי שתי כפות אלכוהול 96 אחוז
רבע כוס מיץ לימון שתי כפות שמן זית עם כוס מים
אכלתי שלוש שיני שום גדולות
השאלה שלי
אם אני אמשיך בטיפול כל יום
מי ימות קודם אני או החיידק

0 אור 0

New member
נראה לי אתה

מאיפה הוצאת את הטיפול הזה?
י ש היום טיפול אלטרנטיבי בדוק באמצעות צמחים מסויימים ושמנים מסויימים אני מהססת להגיד לך איזה כי מדובר בשמן חזק מאד שצריך להשתמש בו בצורה מדוייקת כדי לא להזיק ...
בבקשה לך למטפל

מת על חומציות

חיידק ההילקובקטור פילורי HP חי, משגשג וחוגג בסביבה חומצית
לא מעט מאיתנו מסתובבים עם HP אך במצב רדום ואחרים כשהחיידק חי בועט ונותן להרגיש שהוא שם בכל הזדמנות שרק אפשר (ובעיקר כשלא נוח)
לא פשוט להפטר ממנו.

הרפואה הקונבנציונאלית, מעניקה לו התייחסות מיוחדת ושולחת את המטופל הביתה עם 2 קורסים של אנטיביוטיקה רחבת טווח לאורך עשרה ימים
בתקווה שהחיידק ההולל יתפגר מהאנטיביוטיקה.

לא מעט מקרים הגיעו אלי עם תופעות לוואי "מכובדות" של האנטיביוטיקה ולצערי - החיידק נותר בעינו ובמקומו.

רפואה טבעית/נטורופתית תשאל מה השתנה אצלך בגוף שהסביבה הפכה יותר חומצית ומאפשרת את החגיגות לחיידק החוגג
וכמענה, תקבל התייחסות תזונתית, צמחי מרפא, שמנים אתרים וכמובן שיטות הרגעה - סטרס בחיים, הוא אחד מיצרני החומציות

האמת, שאני לא ממש יודעת מה יותר מסוכן - חיידק HP או טיפול שאנשים לוקחים על עצמם על סמך עצה של שכן/דוד/אמא של השכנה ושות'...
כבד את עצמך S310, הענק לעצמך טיפול שלם ומלא אצל מטפל (מזכירה גם כאן להקפיד לבחור לך מטפל שאתה שלם עם דרכו וסומך עליו - תבדוק אישית)
מגיע לך המיטב - אל תתפשר על בערך..

בהצלחה

לפי מה שכתבת עשית הכל "והרגזת את הקיבה "

אני תומכת בחברים שכתבו מטה , שצריך לרפא באמצעות מטפל בשיטה טיבעית .
מראש אני אומרת שלא זה עובר תוך יום יומיים
ואם מזניחים את הטיפול זה יכול לגרום לסרטן בקיבה , ממליצה גם לעשות ניקוי רעלים מהגוף משום שאם יש הליקובקטר יש פרזיטים אחרים בגוף
ובגלל שיש סביבה חומצית ( כמו שכתבו לך ) .

בהצלחה ובריאות

hal767

New member
אתה טועה בגישה ומסכן את בריאותך.

נוכחותו של החיידק מצביעה על בעיה זיהומית במערכת העיכול. זאת נובעת בעיקר מתזונה לא טובה. תסיסה ורקבון של מזונות במערכת העיכול היא הבסיס לקיום החיידק. הרופאים מאמינים שהוא מזיק ויש לחסלו באמצעות אנטיביוטיקה. לדעתי הם טועים, ועובדה היא שבמקרים רבים החיידק חוזר לאחר הטיפול האנטיביוטי. טיפול תרופתי זה הוא הרסני למערכת העיכול ולגוף כולו.

סילוק המזונות מהחי ומעבר לתזונה צמחונית נכונה הינם דרך ריפוי יעילה לבעיה. את התזונה יש להתאים לפי המקרה. שיטה זאת תייצר ניקיון במערכת העיכול מכל חומרי הפסולת המהווים קרקע טובה להתפתחות החיידק.

כאמור, ואני חוזר ומדגיש, החיידק אינו גורם בעיה, הוא אינו האויב. מלחמה בו, תוך הרעלת הגוף בתרופות, היא טעות המפספסת את האויב האמיתי - הזיהום. ללא הזיהום שנובע מהרגלים גרועים, לא היה החיידק. הרפואה המערבית נלחמת בסימפטום (בתוצאה של הבעיה) ולא בגורם האמיתי.

s310

New member
שום

זה טוב נגד הליקובקטר
וגם טיפול אלטרנטיבי יגדיל לי את המינוס
בבנק מה שיגרום ללחץ נפשי
והיתפרצות נוספת של החיידק

טאוֹ

New member
אז אם החלטת שזה טוב לך

ושמה שמציעים לך כאן לא טוב לך, לא נותר אלא לאחל לך בהצלחה ורפואה שלמה.

ולטובת אלה שישאלו בעתיד שאלה דומה ויגיעו לשרשור הזה, מומלץ לקרוא את התשובות מעליי.
יש מגוון שיטות, דרכי-טיפול ואפשרויות, ורובן ככולן עדיפות בטווח הארוך מכל היבט אפשרי - כלכלי, בריאותי ואחר.

הפתרון הארומתרפי להיליקובקטר

הפתרון לבעיית החיידק נמצא בדמות שמן קפסיקום במינון של 2 טיפות
ב 100 סמ"ק שמן זית. כפית פעמיים ביום עם (על ודרך) האוכל.
לא על קיבה ריקה!
זה חריף אך יעיל. זמן טיפול ממושך.
חובה להתייעץ לפני תחילת הטיפול.

למעלה