יש לי הכבוד והעונג...

sharon82

New member
יש לי הכבוד והעונג...

להיות ה"פליטה" הראשונה מהמפגש שהתקיים הערב בפארק הירקון. היה ממש כיף לפגוש שם את כולם, הגיעה כמות נכבדה של 15 חבר'ה, קצת אוכל ושתיה, והמון מוזיקה טובה ואיכותית שניגנו נני, רפי וליאור על הגיטרה, הבוזוקי, הדרבוקה והחליל. תודה לכולם שהגיעו, ולבני שטרח והשקיע. נקווה שנפגש שוב בקרוב... לילה טוב! =) נ.ב בקרוב, קרוב מאוד, תמונות...

sharon82

New member
תמונות רבותי, תמונות!

אני מודיעה חגיגית מעכשיו, התמונות שלי לא יצאו משהו... אבל תשתדלו להנות.

sharon82

New member
טוב.

משום מה אני מתקשה להעלות תמונות נוספות, ומאחר והעייפות ניצחה אותי, אנסה שוב מחר. לילה...

זה היה פשוט יפה

הי כולם, זו ליאור אחות של גולוגולוגולוגל (תותי) טרחתי ונרשמתי לפורום רק כדי לומר שמאוד מאוד נהנתי היום ערב מאיר הראשון של הפורום היה ממש מעל לציפיות, היה נפלא לפגוש אנשים מצוינים, מעניינים ומשמחים שאוהבים את מאיר. תודה וכל הכבוד לכל המארגנים והמשקיענים שהביאו שירונים ואקורדים, שמיכות וכיבודים, ולנגנים הכשרוניים. מקווה שהמסורת תמשיך-- לילה טוב ורק טוב
המון אהבה ליאור

אני רוצה לפגוש אתכם פתאום במקרה

חברים! היה ממש כיף אתם אנשים נחמדים.. אני רואה הרבה פוטנציאל במפגש היום ומחכה ומצפה לעוד.. בני- כל הכבוד על הארגון והסווטשרטים. . נני-(זה השם?..) קנית אותי עם הבוזוקי .. שאר הנגנים- ניגנתם יפה גם.. רפי וישראל- (כוכב הערב. שלא קורא פה) תודה על הטרמפ.. כל השאר- אתם אחלה. נהניתי. יום-נעים תותי. (תתחילו להתאמן על "עצב של מים רבים"..) :)

טוב ליאור שבשה לי את כל ההודעה ..

האחיות האלה.. אני ארשם מחדש והכל יחזור לקדמותו. אבל זו הייתי אני!..

בזמן שאתם כל כך נהנתם

אני האכלתי אלפקות נראה לי שהם היו אלפקות.. בכל אופן שמחה שנהנתם מקווה שיגרור מפגשים נוספים בעתיד חג שמח ידידי חן.

ilovelior

New member
וואלה היה מגניב

אנשים טובים, שירים טובים מזג אויר טוב מה עוד צריך יותר מזה? רפי שלח לי את כל האקורדים שיש לך שאין בדפים שהבאתי לך , צריך לעבוד על האקורדים באתר, יאללה לעבודה.

איל1לשם

New member
אוי חבל

משום מה הייתי בטוח שהמפגש היום ואתמול הייתי עמוק בנגב.... לא נורא מקווה שהיה לכם טוב ומקווה להיות במפגש הבא:)

כל הכבוד לכם

ממש מחמם את הלב לראות שבאמת הצלחתם להפגש ויצא לכם ערב מגניב. בהחלט שווה לכם לפתח מסורת... רק ברכות טובות, שירז

למעלה