יש לי היום יום הולדת

em0854

New member
יש לי היום יום הולדת

היום יום הולדתי, הבנות קמו ושלפו עוגה שהוחבאה. אני יודעת שהן מתכננות עוד משהו (התקשרו משרות משלחים והן לקחו את הטלפון והסתתרו בחדרן) בשבוע הבא נצא למסעדה - היום לא מסתדר. אני בביתי הממוזג. יותר מאוחר אלך לעבודה ולספורטן . מבלה כרגע יום של כיף עם עצמי . אולי בלי זיקוקים אך כיף לי. עדנה

../images/Emo65.gif המון מזל טוב עדנה

יום כיף עם עצמי לפעמים יכול להיות מאוד נעים. באמת תנצלי את הזמן לפנק את עצמך בדברים שאת אוהבת. לעוד שנים רבות וטובות.

מיק41

New member
לעדנה היקרה ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

יום הולדת שמח. הרבה אושר, שמחה, בריאות..... מאחלים לך את כל הטוב. המון המון מזל טוב משגב ומיכל

רוזהלי

New member
../images/Emo49.gifבריאות, אושר וכל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif|סוכריה

מזל טוב

עוד שנה חלפה והבנות המתוקות שתמיד יעטפו אותך באהבה שפע בריאות ואושר ופרנסה בכבוד מאחלת לך מכל הלב

יומולדת שמח עדנה יקרה../images/Emo212.gif

איזה כייף לקבל כזו הפתעה מהילדים.... מאחלת לך ימים טובים מלאים בבריאות אושר, הצלחה וחיוכים (היום יש גם לאבא שלי יומולדת, ויצאנו לחגוג לו במסעדה)

מזל טוב

מזל טוב עד 120 שנים טובות לפעמים יום כייף לבד הוא הכי כייף תיהני מכל רגע

yamkachol

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo168.gif מזל טוב

לך עדנה היקרה, ברכות חמות ליום הולדתך. מאחל לך שתדעי הרבה ימי שמחה, שלווה, נחת וסיפוק, לעצמך ולבנותיך הנהדרות. כל טוב לך. חגי

פשו שי ת

New member
מזל טוב עדנה יקרה

מזל טוב מזל טוב ליום הולדתך המון אושר בריאות והצלחה בכל שתמיד תחגגי בשמחה עם הבנות באהבה חגית

em0854

New member
תודה על הברכות

אכן היה יום נהדר,לאחר שסיימתי את סידורי הבית החלטתי ללכת לקרוא ספר ולא להמשיך לטפל בדברים שאולי לא יהיה לי כיף בהם. ולפתע הגיעה הבת הגדולה, עם מארז קרטון גדול וכשפתחתי אותו - הפתעה GPS , בעלי ז"ל ניווט בארץ ובחו"ל כמעט בלי עזרת מפות. ומצא חניות ללא תשלום גם במרכזי הערים. כך שכישורי הניווט שלי אם היו התנוונו לחלוטין. כל פעם שאני מוזמנים לחתונה בנווה הפקאן בחור כלשהו אני עוברת את הדרך במתחים . המתנה בדיוק במקום אולי לא מחליפה את הבעל האב אך עוזרת בהחלשת תחושת העדרותו עכשיו נותר לי ללמוד איך להפעיל את המכשיר .

תתחדשי../images/Emo70.gif מאז קיבלתי גם אני אחד כזה במתנה

לפני כמה שנים, הוא הפך להיות ידידי הטוב ביותר בנסיעות.... מביא ומחזיר אותי, בביטחה

malki58

New member
../images/Emo49.gifעדנה, פיספסתי ביום, אבל עדיף מאוחר מאשר

אף פעם.....שולחת לך שפע של ברכות ליום הולדתך
.... אני חגגתי יום לפנייך (ב-18.8) ומאז שהתאלמנתי אפשר לומר שזו השנה הראשונה שנהנתי מיום הולדתי.

קצת באיחור אבלך מכל הלב

המון המון ברכות ליום הולדתך . כל שתבקשי לו יהי ... שלך טלי

em0854

New member
תודה לכל מברכי

תודה על כל הברכות, מיכל יקרה המון מזל טוב גם לך, גם חברה לעבודה הייה לה יום הולדת ב- 18.8 השבוע עקב החופשה של שאר העמיתות נחגוג בעבודה. מאחלת לכולנו הרבה ימים שמחים. שישכיחו ויעמעמו את תקופות השחור בחיינו.

למעלה