יש לי היום בר מצווה!

Panther

New member
יש לי היום בר מצווה!

עכשיו השעה 11:13 וההורים שלי הסכימו שאני אשאר בבית כי יש לי אחה``צ בר מצווה למשפחה עם עלייה לתורה ודרשה במסעדה אחת, ואח``כ בערב יש את המסיבה לחברים.

שלומצי

New member
מזלטוף!!!!

לפנתר היקר, ברכות מקרב לבנו על הגיעך למצוות! תגיד, זה לא דבר שקורה בשבת, בר מצווה? תביא לנו ציטוטים מהדרשה? חוויות מהמסיבה? סיכומי צ`קים? מתרגש? אל תקשיב לכל מי שיגיד לך שהפכת לילד גדול היום, כי ממרומי גיל 14.5, אני יכולה להגיד לך ש....זו רק ההחלה- לה לה!! :)

Panther

New member
הבר מצווה

זה לא חייב להיות בשבת. זה טקס רפורמי, ואני עושה את העלייה לתורה לא בבית כנסת. הדרשה לא כ``כ מעניינת.. אני מקבל כנראה מחשב חדש, מצלמת וידאו (שאני אוכל לחבר למחשב), צורב (לצרוב את מה שאני מצלם במצלמה..) צ`קים (כבר קיבלתי 600 ש``ח בערך) ועוד המתנות של החברים....

Panther

New member
לא לא

היומולדת שלי ב26 באוקטובר כלומר מזל עקרב טהור (באופק שור..). אני חוגג את זה עכשיו כי אנחנו נוסעים בסוף החודש לארה``ב אז הקדמנו את הברמצווה תודה!

sharon91

New member
אם אתה עקרב זה ממש שווה.. ואתה גם

יום לפניי.. ואולי בגלל זה זה נראה לי שווה.. :) בכל אופן, אני באופק טלה.. תגיד, דרך מה אתה ממחשב את האופק? כאילו, שעה, ברור.. אבל מה אתה עושה עם השעה.. מקווה שאתה מבין מה אני מתכוונת לשאול כי לא שאלתי את זה הכי ברור בעולם..

Panther

New member
אופק

יש תוכנה שאפשר להוריד ב www.mystic-age.com ואני עשיתי את זה עם האתר שנותן מפות לידה חינם - http://www.astro.ch/atlas/atlquest-eng.html

sharon91

New member
אה...

יענו, astro.com בקיצור.. גם אני תמיד עושה שם מפות.. ורק שתדע, שמה שיש ב mystic-age לחישוב מפה.. הוא לא ממש מדויק, הרבה התלוננו על זה..

למעלה