יש לי היום בבוקר

Lt ResheF 55

New member
חחחחח הכל למדתי מטעויות של אחרים

אחי, להכין את עצמך מראש זה הכי טוב
בטוח כמו קונדום
אגב אלי, תתפלל שהטסט שלך יהיה אחרי 8 וחצי - 9 ולפני 13:30 בשעות האלה הכביש ריק! טוס על 150 סבירות יותר גבוה שתיתקל בחתול מאשר ברכב או אדם, בשעות האלה כולם כבר סיימו עם הנסיעות לעבודה של הבוקר ולא נמצאים בעיר וגם סיימו עם כל שאר הסידורים, הילדים הלכו לבי"ס ולגנים, ואחרי 13 וחצי כבר יש כאלה שבאים לקחת את הילדים מהגן אבל גם זה ממש ממש מעט... קיצור מקסימום יהיו לך כמה אוטובוסים אבל זאת לא בעיה... שיהיה לך המון בהצלחה מחר! תישן טוב, ואני במקומך הייתי אוכל עוגיית שוקולד צ'יפס לפני? למזל? לא, זה פשוט טעים

Elicoz18

New member
המורה התקשר אלי אמר שהוא אוסף אותי

בשעה 7:05 מהבית, אלוהים אדירים איזה מוקדם זה.. :<< אני מקווה יהיה לי שיעור לפני הטסט.. אז נניח שהטסט יהיה בסביבות 8. תודה רבה לכם :(

Elicoz18

New member
טוב חבר'ה, על החיים ועל המוות

זהו יכול להיות היום המאושר בחיי או להפך

Lt ResheF 55

New member
כל הזין!

הטסט הראשון שלי (עברתי שני) היה ב 7 וחצי - 8 בערך, הכל מלא תנועעעעעעעה פקקים של אנשים שנוסעים לעבודה אחי אני מקווה שתעבור ואם לא לא נורא, זאת שעה מסריייייחה

dottROMEO

New member
בעסה..טוב כל הנהגים הטובים עוברים

בשני
אל תתבאס ממש זה קורה, לפחות למדת מה הטעות? אל תיקח את זה קשה, זה קורה... אגב גם הטסט הראשון שלי היה באותו שעה, ואם היית רואה איזה תנועה יש בשעה הזאת באיזור משרד התחברוה בב"ש היית יוצא המום.. טסט שני... טסט שני.. תתרכז בזה

Lt ResheF 55

New member
צודק

הטובים תמיד עוברים טסט שני כמוכי וכמוך
אל תתבאס אחי בקטנה יש המון תנועה בשעה הזאת תבקש מהמורה שלך בשעות שאמרתי לך בהודעה עם העצות... למה נכשלת? ידוע לך? לפחות דפקת איזה חאריקה לסיום? אני בטסט הראשון שלי הייתי בטוח שנכשלתי דפקתי לטסטר חאריקה בחניה חחחח

dottROMEO

New member
טוב אם זה כבר שירשור נהיגה אז ...

שמע רועי אולי שמעת על הטסטר מאיר גצק? אם שמעת עליו אז תבין למה ניכשלתי בראשון ומי הוא השטן... ואיפה הוא עכשיו המסכן.. הקיצר גם אני ידעתי בסוף הראשון שניכשלתי כי הוא צעק עלי אז צעקתי עליו בחזרה והוא התווכח איתי , אז הקיצר בסוף הוא בא כזה להוריד את החגורה ונשען קדימה אז הקפצתי את האוטו ככה זרקתי את הרגל מהקלאץ' זה היה כזה מצחיק הזה עשה לפני את הטסט ניקרעעעעע מצחוק וניראה לי שבגלל זה הוא הכשיל אותו... חחחחחחח אייייי איזה תקופה.... אני רואה אתה בוסקו קטן גם בכבישים
יפה יפה

Lt ResheF 55

New member
אממממ

לא תאמת לא מכיר, גם אם כן, למה שאני יראה טסטרים ממטר? כמה הם עושים 3 אלף בחודש??? שמע זה היה קטע טוב, בשביל להגיע לחניה ליד המשרד רישוי אצלנו צריך לעבור 2 נתיבים, אז אני באתי מפנייה חתכתי אותם ישר ודפקתי לו חריקה... ההוא לא אמר מילה... בוסקו על הכביש? שמע אחי יש לי נשמה של שוטר, חוץ מקצת לנסוע יותר מהר בכביש בינעירוניים אני לא עובר על החוקים (משתדל) אבל יש קטעים שאני אוהב... הנה קטע למשל שהיה לי ביום שני שהייתי אצל ידידה שלי בשוהם שם נסענו לידידה ההיא שלי, אמרתי לה שתביא חברה שיהיה לחבר שלי מה לעשות נכנסו לאוטו הדלקנו חימום שלא יקפאו והתחלנו לדפוק חאריקות והאצות בשוהם, טוב נו חבר שלי ראה בנות יושבות על ספסל ורצה להרשים אותן קצת... אח"כ בא ידיד של ידידה שלי, עם מאזדה 6 צהובה, ידידה שלי מתהההה על האוטו הזה ובמיוחד בצבע הזה.... נו טוב בנות לא מבינות ברכבים.... קיצר היא וחברה שלה עלו איתו ל 15 דקות סיבוב באוטו, ההוא נהג חדש, כנראה ניסה להרשים את הבנות נסע קצת מהר, העיקר שם מוזיקה של מהיר ועצבני, הפסקול, והחליט לדפוק דאווין, החלטתי שמעכשיו אני אנהג ויראה לו שהוא לא שווה את הדיסק של מהיר ועצבני..... קיצר נתתי האצות חתכתי אותו קצת שילמד מה זה.... קיצר כל שוהם זה כיכרות, הגענו לכיכר אני לקחתי ימינה, לא מכיר את שוהם סתם ניחשתי, אני קולט אותו במראה מאחורה עושה פרסה בכיכר כדי לחזור הביתה, דפקתי חריקה, חתכתי 360 מעלות וחזרתי לכיכר, בדר"כ, טוב נו לפי החוק נכנסים לכיכר מצד ימין, אני קולט אותו בכיכר, אמרתי "נו יאללה לסיום הנסיעה ניתן לו את השואו של הלייף...." נכנסתי לכיכר מצד שמאל, חתכתי אותו סנטימטר מהפגוש האחורי שלו ההוא ראה אותי בא מולו קיבל את ההלם של החיים שלו... הידידה שלי כמעט השתינה במכנסיים עצרתי את האוטו באלכסון על כל הכביש, זה היה כבר 2 בלילה לא היו מכוניות, וצעקתי עליו "עכשיו תלמד מה זה מהיר ועצבני" ההוא היה בהלם, חחח לימדתי אותו קצת מה זה נהיגה, ההוא השתתק כיבה את הדיסק של מהיר ועצבני ושם רדיו, נו טוב הוא בייש את הסרט! הידידות חזרו לאוטו וישבנו דיברנו... ההוא חזר הביתה על 30 קמ"ש... אני גאה בעצמי.... אח"כ התסבר לי שרק באותו יום (אתמול) הסתיים לו המלווה.... אני ממש ממש רע אני....

dottROMEO

New member
וורום וורום

שמע למה שאלתי, כי כל הארץ מכירה או יותר נכון הכירה את הטסטר הזה אומרים שהוא היה נטל על משרד התחבורה שנים על שנים, ואני נפלתי עליו בטסט הראשון, 10 מטר מרמזור כשיש חסימה בימין הוא שאל למה אני לא עובר להילוך שלישי הסברתי לו, אז הוא תפס קריזה "מה אתה יודע יותר טוב ממני? רוצה נתחלף אתה תיהיה הטסטר??" קיצר בלה בלה בלה ניגמר הטסט הוא שאל אותי בן כמה אני , אמרתי לו 17 ואז הוא כזה אומר "אתם הצעירים חושבים שאתם יודעים הכל בכביש אבל רק גורמים הרג בכבישים" ואני כזה מה זה מתוסכל כי הייתי חייב לעבור את הטסט כדי שיגמר המלווה לפני החופש הגדול אז כזה סתם כזה עשיתי פחחחחחחח מה'תאומר ועברתי אחורה... אבל הקטע הוא שאחרי איזה חודש הוא גרם מוות בכבישים בתאונה... וגם הוא הלך.... אז זהו.. מה שאני בא להגיד שלא תמיד ניכשלים בגלל יכולת.. וחבל , לפעמים ניכשלים כדי להכניס למורה ולטסטר עוד 200 או 300 שקל. אההההה והקטע שך' ..... פייייי איזה בריקלו... נחמד נחמד, אצלי אני לא מנסה לעשות את זה כי הסיאט שלי תתבכיין לי שבוע על כל חריקה.... אבל כשתור הפאסאט לקבל את הכבוד שאני מאחורי ההגה (פחחחח צנוע אני !!(... אז זה כבר סיפור אחר וחוויה. יא רע נ.ב רק לידע כללי שתידע שעל פי מחקר שעשתה המדינה בבאר-שבע יש הכי הרבה סיכוי להיקלע לתאונת דרכים
אלי טסט שני זה שלך...

Lt ResheF 55

New member
מה?

הטסטר מת? באסה... ת'אמת הטסט די תלוי במצב רוח של הטסטר... פאסאט? לא רואה אותה ממטר נהגתי עליה, היא כבדה!

dottROMEO

New member
היא לא כבדה היא מלאה קודם כל..../images/Emo8.gif

אבל תראה... יחדית לאוטו שיש לי עליו ביטוח זה גן עדן... תאר לך סיאט אינקה שנת 98 ידני דיזל... זה לא משו משו... אז כשמזדמן לנהוג על פאסאט אוטומט 2001 אז זה גם עדן.... לפני יומיים נהגתי על סובארו אימפרזה טורבו 2002....יאמיייייי אהה ובקשר לשירשור., הדר ספרי מה עבר ביום הולדת וזה.... שיהיה שירשור ענק לשם שינוי

Lt ResheF 55

New member
טוב צודק

להשוות בין זה לסיאט אין מה לדבר... אני נהנה מהמאזדה 1800, להגיד לך ת'אמת? נהגתי על פונטיאק 3100 והמאזדה 1800 הייתה יותר נוחה, אבל אין כמו הBMW של הסבא

למעלה