אממממ
לא תאמת לא מכיר, גם אם כן, למה שאני יראה טסטרים ממטר? כמה הם עושים 3 אלף בחודש??? שמע זה היה קטע טוב, בשביל להגיע לחניה ליד המשרד רישוי אצלנו צריך לעבור 2 נתיבים, אז אני באתי מפנייה חתכתי אותם ישר ודפקתי לו חריקה... ההוא לא אמר מילה... בוסקו על הכביש? שמע אחי יש לי נשמה של שוטר, חוץ מקצת לנסוע יותר מהר בכביש בינעירוניים אני לא עובר על החוקים (משתדל) אבל יש קטעים שאני אוהב... הנה קטע למשל שהיה לי ביום שני שהייתי אצל ידידה שלי בשוהם שם נסענו לידידה ההיא שלי, אמרתי לה שתביא חברה שיהיה לחבר שלי מה לעשות נכנסו לאוטו הדלקנו חימום שלא יקפאו והתחלנו לדפוק חאריקות והאצות בשוהם, טוב נו חבר שלי ראה בנות יושבות על ספסל ורצה להרשים אותן קצת... אח"כ בא ידיד של ידידה שלי, עם מאזדה 6 צהובה, ידידה שלי מתהההה על האוטו הזה ובמיוחד בצבע הזה.... נו טוב בנות לא מבינות ברכבים.... קיצר היא וחברה שלה עלו איתו ל 15 דקות סיבוב באוטו, ההוא נהג חדש, כנראה ניסה להרשים את הבנות נסע קצת מהר, העיקר שם מוזיקה של מהיר ועצבני, הפסקול, והחליט לדפוק דאווין, החלטתי שמעכשיו אני אנהג ויראה לו שהוא לא שווה את הדיסק של מהיר ועצבני..... קיצר נתתי האצות חתכתי אותו קצת שילמד מה זה.... קיצר כל שוהם זה כיכרות, הגענו לכיכר אני לקחתי ימינה, לא מכיר את שוהם סתם ניחשתי, אני קולט אותו במראה מאחורה עושה פרסה בכיכר כדי לחזור הביתה, דפקתי חריקה, חתכתי 360 מעלות וחזרתי לכיכר, בדר"כ, טוב נו לפי החוק נכנסים לכיכר מצד ימין, אני קולט אותו בכיכר, אמרתי "נו יאללה לסיום הנסיעה ניתן לו את השואו של הלייף...." נכנסתי לכיכר מצד שמאל, חתכתי אותו סנטימטר מהפגוש האחורי שלו ההוא ראה אותי בא מולו קיבל את ההלם של החיים שלו... הידידה שלי כמעט השתינה במכנסיים עצרתי את האוטו באלכסון על כל הכביש, זה היה כבר 2 בלילה לא היו מכוניות, וצעקתי עליו "עכשיו תלמד מה זה מהיר ועצבני" ההוא היה בהלם, חחח לימדתי אותו קצת מה זה נהיגה, ההוא השתתק כיבה את הדיסק של מהיר ועצבני ושם רדיו, נו טוב הוא בייש את הסרט! הידידות חזרו לאוטו וישבנו דיברנו... ההוא חזר הביתה על 30 קמ"ש... אני גאה בעצמי.... אח"כ התסבר לי שרק באותו יום (אתמול) הסתיים לו המלווה.... אני ממש ממש רע אני....