יש לי היום בבוקר

Elicoz18

New member
יש לי היום בבוקר

טסט פנימיייייייי אווי אני מתרגש ומפחדדד בבת אחתת

dottROMEO

New member
רילקס ילד!!!

טסט פנימי זה הכי כיף דווקא מזה את לא צריך להתרגש ולפחד זה סה"כ שיעור נהיגה קצר אם אתה נילחץ עכשיו מה יהיה עם הטסט האמיתי??? בהצלחה! אל תשכח להסתכל במראות

Lt ResheF 55

New member
חחחחח

בטסט הפנימי שלי היה לי בכלל טסטרית ודיברתי איתה על הסרט מהיר ועצבני

dottROMEO

New member
../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif

אם עידכנת שהיה טסט פנימי אז תעדכן גם איך הלך... אההההה ואגב, למישהי מחר יש יום הולדת..... רמז : זה עשוי מעבניות... וזה טעים עם שניצל או נקניקיות ומוכרים את זה בקפיטרויות בבית ספר!

dottROMEO

New member
חחחחחח לא קטשופ!!!!

סתכלי מעל ההודעה שלי שמתחילה
ועכשיו תגידי "אההההההההההההההההה הבנתי"

FDNYCarlos

New member
אההההההההההה לשקשוקהה!!!!!!!!!!!!!!

וייייייייייייייייי הדרושש!!!!!!!! המון המון המון מזל טוב מאמי!!!

Elicoz18

New member
עברתי.. או לפחות ככה אני הבנתי

מחר המבחן האמיתי.. הטסט החיצוני.

Lt ResheF 55

New member
אוקי אלי אז רק תזכור

לעצור במעברי חצייה לאנשים אם הכביש מאחורייך נקי, גם אם הם אתיופים!
אה... ותיזהר מנהגי מוניות, אוטובוסים ונשים, הם הכי מסוכנים. באיזה שעה הטסט שלך?

Elicoz18

New member
תודה אחי ואני לא יודע איזה שעה..

וכן זאת הבעיה שלי אני חושב היחידה.. מתן זכות קדימה להולכי רגל כאילו בשיעור לפני הפנימי היה לי עם מורה אחר מבית ספר אחר בכלל, והוא בלם אותי לפני מעברי חציה כאשר הזקנים שרצו לעבור היה לוקח להם להגיע לכביש 20 דקות בקצב שלהם.. ועדיין הוא בלם אותי.. התעצבנתי חבל"ז ובפנימי הבוחן אמר לי שאני ברוגז עם המראות.. נו מה עוד? אני תמיד מסתכל! כל פניה כל איתות הכל!#!@#

Lt ResheF 55

New member
אוקי מותק אז כמה עיצות....

דבר ראשון אל תתרגז, אני לא יגיד לך אל תהיה לחוץ כי אין כזה בנאדם, גם אני מוכר בבן אדם שלא נלחץ מסיטואציות אבל אפשר להגיד שבטסט נלחצתי יותר מאשר שנסעתי על 140 לבניין שלם שעולה באש... אז תצפה לזה שתילחץ... יש כאלה שברגע שהם נלחצים הרגליים מתחילים לקפוץ, תשתלט על זה, הייתה לי אחת כזאת בכיתה שבגלל זה האוטו נכבה לה 7 פעמים, תשתלט על הרגליים! אם נכבה לך האוטו פעם אחת אל תתבאס! רוב הזמן זה לא מכשיל אלא אם כן יש לך טסטר מחורבן! רק תבלום תחזיר לניוטרל ותתניע שוב רק אל תשכח ללחוץ על ברקס וקלאץ תוך כדי שיראה שיש לך "שליטה מלאה" באוטו. זכות קדימה? מה אכפת לך? לקח להם 20 דקות? יופי זה העביר לך את רוב הטסט, פחות זמן מבחן לך
תזכור לפני שאתה עוצר במעבר חציה שים לב למראה שמביטה למאחורייך, אם יש רכב מאחורייך קרוב מדיי והוא עוצר בחריקת בלמים שאתה שומע עד 3 רחובות את החיכוך של הצמיגים זאת אשמתך, ואם יש הרבה תנועה מאחורייך אל תעצור, אסור לך לעקב את התנועה אלא אם זה רחוב פקוק או התחלת נסיעה שאתה נוסע ממש ממש לאט, תן לבן אדם לעבור את המעבר חציה אחרי שהוא עבר יותר מ 80 אחוז בערך של המעבר חצייה תתחיל בנסיעת המשך. אף פעם אבל אף פעם אל תסמן להולך רגל עם היד בניפנוף לעבור, זה מכשיל בבטוח! זה נקרא בסעיף "הכרחת הולך רגל לעבור במעבר חצייה" פשוט תעצור תחכה שהוא יעבור ותנסע. חנייה, תשתדל לא להיות "צמוד מדיי" לרכב שאתה משווה איתו את המראות, הטסטר יכול להילחץ וזה גורם לכך שהוא ייגע לך בהגה שזה = פסילה. תעמוד במרחב סביר כמו שלמדת, סיבוב אחד שמאלה או ימינה, הגעה למצב שהמראה בפינת הפגוש ו2 ורבע סיבובים, עשית חניה מלאה? סבבה, אל תחזיר את ההגה למרכז, תשאיר אותו ככה כדי שתהיה מוכן ליציאה חלקה מהחנייה. חנית רחוק מ 40 סנטימטר? לא נורא! רוב הטסטרים יבקשו ממך יפה לתקן, אם לא אז תתקן לפי הראייה שלך. חנייה בצד שמאל זה אותו הדבר רק לסובב את ההגה לצד השני. אם אתה מחנה בירידה או עלייה תהיה מאוד רגיש עם הקלאץ, בירידה כדי שחס וחלילה לא תדרדר לאוטו מאחורייך, בעלייה כדי שתוכל לגלוש בצורה נכונה. תקפיד בחנייה לשים לב לתנועה מאחורייך, גם בחניה הם מסתכלים על הראיה שלך במראות. שאתה יוצא או נכנס לחניה, אל תשכח לאותת הם שמים לב לזה שאתה אחראי על ההתנהגות שלך בכביש! מראות? יכול להיות שאתה מסתכל, לכל אחד כמעט יש את הפאק הזה עם המראות, הטסטרית אמרה שיש לך ברוגז? אז תסובב את הראש עוד אפילו עד כדי סיבוב מלא בשביל מבט מלא במראות כדי שהטסטר ישים לב לזה שאתה מביט למראות, מראה ימנית? תסובב ראש מלא ימינה ותחזור זריז, מראה עליונה? תעלה את הראש ותחזור, אני בדר"כ הייתי רק מעיף מבט אבל כדי שהטסטר יהיה מרוצה תעלה גם את הראש, מראה שמאלית? תסתכל קצת שמאלה כי המראה קרובה אלייך, הטסטר יהיה מרוצה. נהיגה באופן כללי? אתה יוצא מרחוב לכביש? תשעין קצת את הגוף קדימה, גם אם אין ממש צורך בכך כי יש לך שדה ראייה מלא, תעשה את זה, כדי שאתה תהיה בטוח בעצמך וכך גם הטסטר בטוח בך, אל תשכח לאותת, בפניות בנתיבים, אל תשכח. פסי האטה? בהילוך שני, כמו גם פניות מהירות יותר גבוה מזאת זה נקרא מהר מדיי ועלול לגרום לפסילה, תקפיד לשים לב להילוכים, כי יש מצב של פסילה אל "העברת הילוכים באופן לא תקין" או משהו כזה, אז תשים לב. בטסט תהיה זהיר פי 2, יכול להיות רכב שיחתוך אותך, רכב שייסע על 90 בתוך העיר, רכב שלא ייתן לך זכות קדימה, ועוד המון דברים כמו רכב שהכי דופק זה רכב שעומד באמצע הכביש, כמו שאתה בסיור במשא"ז תהיה זהיר פי 2 ושים לב. רכב עוצר באמצע הכביש או נוסע ממש לאט בחיפוש לחניה? תעקפוף אותו, זה לא נקרא פזיזות, כמובן בתנאי שהנתיב השני פנוי, אבל לא צמוד מדיי שהטסטר לא יגע לך בהגה, חזור לנתיב שלך אחרי שראית את פנסי הרכב במרכז המראה. שאתה מסיים את הטסט, אם אתה האחרון שאתה מעמיד את האוטו אל תשכח לשים על ניוטרל ולהרים HANDBRAKE יש הרבה שיוצאים בהרגשה של אתנחתא ושוכחים את זה... אח"כ האוטו מתדרדר... עיצה שלי שאני נהגתי לעשות גם בשיעורים, אם אתה ברמזור, בזינוק בעליה, תכין ואתה מכיר את מהלך הרמזור או רואה שלך עומד להיות אור ירוק, תעמוד במקום כבר עם הקלאץ באמצע (יעני במצב של גלישה) אבל עם ברקס כדי שתוכל לבצע זינוק בעליה תקין. אם יש לך עוד שאלות, תרגיש חופשי. בהצלחה!

Elicoz18

New member
תודה רבה אחותי

כמעט 96 אחוז מהדברים שאמרת אני יודע ואני מבצע.. שאלה בקשר לעקיפה, אני חוזר לנתיב שלי רק כאשר אני רואה את הרכב שעקפתי במראה האמצעית?

Lt ResheF 55

New member
חיובי!

אחרי שעקפת רכב שכח מכל המראות, סתכל רק במראה האמצעית קבל את הרכב בשעה 6 שלך וחזור במיידי לנתיב טיסה הישיר שלך
Top gun או לא? חחחח אם יש לך עוד משהו בכיף

dottROMEO

New member
../images/Emo73.gif../images/Emo61.gif ואללה רועי

אני חייב להגיד שהבאת לי חשק לעשות טסט עם ההסברים שלך!!! גדול! אלי תיזהר לחזור בלי רישיון עם ההסברים האלה!

למעלה