יש לי הודעה!

sari7

New member
יש לי הודעה!

הגעתי למסקנה אחת לאחרונה- יש לכן חברות הפורום היקרות די תסביך בריאן -אני קוראת לו... נכון התסביך הזה לא פסח עליי (מאותה סיבה אני נכנסת לפורום ב-4 בבוקר (אם את זוכרת מעיין...) וגם ב-2 בצהריים ) אתן פשוט חולמות על כל היופי הזה הקרוי גייל הארולד (בלי שם אמצעי זה נשמע יותר טוב...) כמשהו שוליי פעם יתדפק על דלת חדריכם, כשאתן מקוות שגם אם זה לא יקרה אתן מקוות למצוא משהו דומה לו - בנות! זה לא קיים זה חד פעמי!לגייל יש אין סוף מעריצות והסיכוי שהוא יציע למשהי מאיתנו (או מהמעריצות שלו בכלל) משהו היא שואפת למתחת ל-0 ככה שזה זניח... ואני בכלל חושבת שאנחנו יותר מעריצות את בריאן הדמות מאשר את גייל המופנם והשקט (שבכל דרך הסקס אפיל שלו פשוט לא נגמר ממש כמו אורך ה*** שלו...) אנחנו צריכות קצת לצאת מהבועה הזאת ולהתחיל להסתכל על החיים עם כל האכזבה שלא נמצא את גייל ברחוב והוא לא יציע לנו לילה מסעיר (כמו זה שאנחנו חולמות עליו...), ולהבין דבר אחד- כל השווים באמת הם הומואים (ע"ע רנדי האריסון, פיטר פייג´) דעות יתקבלו בברכה...

מסכימה אבל...

תמיד כיף לחלום!! ואי אפשר לקחת לנו את החלומות (רטובים ככל שיהיו)

מממ...פנטזיות!

בכל מקרה, אני מעדיפה(משום מה)את גייל המופנם והשקט מאשר את בריאן

sari7

New member
באמת?

דווקא לפי דעתי בריאן הסקס מניאק הרבה יותר מושך מגייל המופנם (מה שמעודד אותי לחשוב שכ-ן אין סיכוי בעולם שאני אמצא משהו כזה...

sari7

New member
ממי- בלי שוויצרית אין....

הומואים- זה כאילו משהו שהם לא חיים בלעדיו... חוץ ממייקל- שהוא הפולנייה- הוא ממש לא שוויצר (והוא גם מסתפק במועט- או חולים או זקנים...- איזה ביטחון עצמי שואף לאפס!!!!- אם אף אחד לא רוצה אותך- אני מוכנה !!!) אבל לפי דעתי ג´סטין ואית´ן יותר שוויצרים מבריאן... ואין לי שום בעיה עם פנטזיות! מי בא איתי לטורונטו....? (יש לי שם חברה...)

maayan15

New member
ג´סטין ואית´ן יותר שווים??..לא נראה

לי!! אז ככה, אני אף פעם לא חשבתי שבריאן קיני או יותר נכון גייל הארולד ידפוק על דלת בייתי....יש הבדל בין להשלות את עצמך שזה ייקרה ובן לפנטז...אני מפנטזת....ואין לי שום ספק שאין לי שום סיכוי! ואין לי גם ספק שבריאן יותר שווה מגייל....וגם לא כל הגברים השווים הומואים!!...גייל הארולד שווה בהחלט! והוא סטרייט!!

sari7

New member
בריאן ללא ספק!

הוא הבייבי של הסדרה הזו- מסכימה איתי מעיין? ועכשיו בנוגע לג´סטין ואית´ן- הם קצת יותר שוויצרים ממנו, מאחר ולו יש את הביטחון לגבי מי שהוא ולהם אין את זה כמוהו...

למעלה