יש לי הודעה!

יש לי הודעה!../images/Emo48.gif

חתימה טובה לכולם! ואני מבקש סליחה מכל מי שפגעתי בו בפורום הזה בכל צורה שהיא. בזאת אני פותח שרשור סליחות ואיחולי חתימות טובות, בפורום זה, במדינת ישראל! טוב, אז.... סליחה....

wisp

New member
אוווווווווווווווווווווווווחחח......

כמובן שאני סולח לך!....פגעת בי קשה, אני מודה, אבל ביקשת יפה סליחה והבנת שטעית וזה מה שחשוב!!!, אז אני סולח לך ^_^

strahd

New member
גם אני

אני מבקש סליחה מכל שפגעתי בו בפורום, ואני כן אוהב את שר הטבעות ואת כל הפנזטיה למינה. לא התכוונתי לפגוע באף אחד! שתהייה לנו שנה טובה, גמר חתימה טובה, ושנה של מלחמת הנשמות וספרים נוספים אמן ואמן.

wisp

New member
מוסיף לקריאה שלישית

אמן, הישיבה הסתיימה...

Laguna MIF

New member
גמר חתימה טובה לכולם! ../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif

ואני גם מבקשת סליחה מכל אנשי הפורום,אם פגעתי בהם...סליחה.. גמר חתימה טובה וצום קל...

wisp

New member
גם אני מבקש סליחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אם פגעתי בך, אני מבקש ומוחל!! ד"א יש קנדר ממין נקבה??, או האם אפשר להתייחס אל גדיל כבת, ולמה זה באופן מיסתורי מתקשר ל"ידית דלת", קללתו הקבועה של חלמיש שגם היא בלשון נקבה....

Laguna MIF

New member
יכול להיות....../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

איך אתה חושב שהם מתרבים? בקשר לידית דלת-אין לי מושג...אבל ברומח הדרקון כתוב שזה -הוא- קנדרית--->>>>

KagomeSama

New member
האמ........

האם יש קנדר ממין נקבה? מן הסתם. קנדרים לא נופלים מהשמיים, אני מניחה שמישהו מוליד אותם. אלא אם הקנדרים הזכרים נכנסים להריון... אבל כמו שיש גמדות, אלפיות, בנות אירדה וכו, אני מניחה שיש קנדריות. ובקשר לידית דלת, הקללה של חלמיש. ידית דלת, מה שחלמיש קורא לגדיל, היא הדבר הזה, שמחובר לדלת, ואיתו אתה פותח את הדלת. הכוונה לא לדוד "ידית דלת" אם ככה קראו לו, אלא לדבר הזה מהמתכת. וזה, ידית, נקבה.

wisp

New member
קראו לו

קפיץ מלכודת או משהו כזה :p והדלתות שלי זזות הצידה, אין "ידית", או איך שקראת לזה
כמה זמן קנדר חיי?...אני רוצה שתשללו לי את האפשרות שהם פשוט חיים לנצח וכולם חיים פשוט, וכולם זכרים.

KagomeSama

New member
../images/Emo58.gif להבת הקיץ.

גדיל מת, לא? *מפוצצת את התאוריה עם סיכה*

wisp

New member
למען האמת |ספויילר|להבת קיץ

הוא באמת מת!!, אבל חוץ ממוות על פגיעה, מהו הגיל הממוצע של מות הקנדרים??, אולי הם חיים יותר מעלפים? ופשוט אף אחד לא יודע כי הם נראים אותו הדבר...

זה מופשט../images/Emo58.gif

הוא היה מת, אם כאוס באמת היה דורך עליו, אבל מה לעשות ש...
.

בטח שיש נקבות!

באחים לנשק שנורר מדבר על אמו הקנדרית. בספרים אחרים, לא של הסופרים המקוריים, מופיעות גם קנדריות. והם לא חיים לנצח, חיים יותר מבני אדם, אבל הרבה פחות מאלפים...הייתי מהמר על משהו כמו 100+ שנים, גג 150.

Moondust

New member
בטח שיש קנדריות נקבות...../images/Emo41.gif

פאקסינה וקאט ניצת ברקן, למשל.

פית אש

New member
צום כל וגמר חתימה טובה ../images/Emo29.gif

ואני מבקשת סליחה עם פגעתי במישהוא שלכם לילך

KagomeSama

New member
מצטרפת!

סליחה למי שפגעתי בו, וסליחה לכל מי שרבתי איתו (ניח... ^^) ואממ... סליחה מראש לשנה הבאה. צום קל!

Miss Pigmelion

New member
אמממ..כנל../images/Emo76.gif

לכל מי שהעלבתי אותו, או פגעתי בו בדרך כלשהי.. סליחה. וגמר חתימה טובה לכולם.

למעלה