יש לי הודעה

הגר לי

New member
יש לי הודעה ../images/Emo124.gif

קודם כל אנדי מוסר לכולם ד"ש חם! והנה ההודעה שהוא מוסר:
ביום שני הקרוב (ה- 17.11) כן כן - יום שני הקרוב מאוד, שאניה שלנו תופיעה ב- AMA שישודר ב- STAR-WORLD (וכן לשם שינוי הערוץ הזה קיים אצלנו): בהתחלה יש את השטיח האדום שישודר ב- 14:00 עד 15:00 ומ- 15:00 עד 17:30 הטקס עצמו (שאניה מועמדת ל-2 פרסים! יש שידור חוזר למי שיפספס (חלילה...) ב-18:00. הקרדיט להודעה הוא לאנדי כמובן!

sharabigfan

New member
אנדי:) ספר איך הולך שם???

אני מאוד מקווה שאתה שם עם המוזיקה של שאניה -הדרך היחידה לשרוד:) ועם איזה שיר שאניה תופיעעעעע? הלוואי When you kiss me או כל שיר אחר:) מזל שיש לנו את הערוץ הזה!!!! יש לי מבחן ביום שלישי שום דבר בעולם הזה ימנע ממני לראות את הטקס אני מחכה לזה יותר מידי זמן לכל הופעה אני מחכה :))))אני מקווה שהם לא יעשו קטעים בשידור החוזר או משהו !! חסר להם!

m L m

New member
תמסרי לאנדי שאנחנו מתגעגעים אליו...

ותודה על העידכון! איזה יופי! אני כבר עכשיו מסדרת את הווידאו שיקליט לי

mays

New member
עד כמה שידוע לי היא לא אמורה להופיע

לפחות זה המידע שאני שמעתי... היא אמנם מועמדת, אבל לא תיכננו הופעה שלה, והבנתי שרוב הסיכויים שהיא לא תגיע בכלל. באסה.

mmhbk

New member
נכון

הנה רשימת המופיעים: 3 Doors Down Clay Aiken & Ruben Studdard Ashanti Sheryl Crow Hilary Duff Evanescence Fleetwood Mac Alan Jackson Toby Keith Kid Rock Metallica OutKast Sean Paul Pink Britney Spears Rod Stewart

mmhbk

New member
נכון

הנה רשימת המופיעים: 3 Doors Down Clay Aiken & Ruben Studdard Ashanti Sheryl Crow Hilary Duff Evanescence Fleetwood Mac Alan Jackson Toby Keith Kid Rock Metallica OutKast Sean Paul Pink Britney Spears Rod Stewart

Katherine

New member
תודה

וד"ש לאנדי תמסרי שאנחנו מתגעגעים ושיקפוץ לבקר אותנו

למעלה